Mustaciosii in lupta anti cancer

Mustaciosii in lupta anti cancer

Vine acusi luna noiembrie si cei mai multi dintre noi nu stim ce sa mai facem: sa punem muraturi pentru iarna, sa ne rezervam un loc pentru party-ul de Revelion sau mai bine sa ne lasam o mustata? Movember e miscarea dedicata sanatatii barbatilor, cu focus pe cancerul de prostata, de testicule, sanatate mintala si prevenirea suicidului, care in fiecare an de la infiintare, in perioada asta pregateste anuntul oficial de incepere a cresterii de mustati.

Anul asta spotul s-a folosit de cateva nume mari de la Hollywood pentru marea mustaceala, printre care Stephen Merchant, Stephen Fry, Bear Grylls, Nicole Scherzinger.

Ce a iesit e o insiruire de testimoniale care de care mai amuzante si mai neverosimile despre beneficiile mustatii. De exemplu, stiai ca datorita mustatii lui Freddy, Queen au reusit sa vanda peste 2 milioane de discuri sau ca un barbat cu mustata e mai viril in pat si mai de succes in viata decat unul fara. Caterinca e pe bune, dar campaniile de strangere de fonduri sunt si mai si, iar banii chiar se strang pe movember.com cu fiecare mustata lasata in noiembre, asa ca “grow a mo, to save a bro”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related