[Povești de bine] Comunitatea de pe Calea Victoriei. Acea clasă de mijloc care face lucrurile să se miște

[Povești de bine] Comunitatea de pe Calea Victoriei. Acea clasă de mijloc care face lucrurile să se miște

În urmă cu 12 ani, în București nu existau spații de educație alternativă, unde oameni de toate vârstele interesați de artă, cultură, istorie sau dezvoltare personală să se poată conecta între ei și să învețe lucruri noi. Sandra Ecobescu, la acea vreme angajată într-o corporație, a văzut nu doar oportunitatea creării unei școli altfel, în care domeniile umaniste și creativitatea să își găsească o casă, ci și formarea unei comunități de oameni deschiși, non-conformiști și dornici să-și valorifice timpul liber.

Cu o mână de oameni strânsă în jurul ei, Sandra Ecobescu a organizat primele cursuri alternative pentru publicul larg, primele tururi ghidate de istorici prin București, primul Bal Interbelic din țară. ”Începutul fost plin de entuziasm, de necunoscute, de decizii luate pe baza intuiției și impulsurilor de moment, cu multe bucurii și câteva mici greșeli, din care am învățat multe”, povestește Sandra.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related