[Povești de bine] Larisa Popescu: Creativitatea se dezvoltă ușor la copii prin educație non-formală

[Povești de bine] Larisa Popescu: Creativitatea se dezvoltă ușor la copii prin educație non-formală

Inspirata de fiica sa si avand dorinta de a oferi copiilor accesul la educatia non-formala prin bucurie si joc, Larisa Popescu a decis sa paraseasca jobul pe care il avea in turism si sa se alature unui ONG in domeniul educatiei. A preluat asociatia Lume Buna, prin programele careia si-a propus sa construiasca pentru copii un mediu unde fiecare sa se poata exprima liber dezvoltandu-si creativitatea si fiind incurajat sa creada in propria imaginatie.

Sunt 9 ani de la acel moment, timp in care, toate proiectele realizate de Larisa Popescu alaturi de echipa asociatiei au pus accentul pe impactul pozitiv pe care il are stimularea creativitatii unui copil in dezvoltarea emotionala ulterioara a acestuia. In toata aceasta perioada, desi finantarile pentru sectorul negurvernamental se obtin foarte greu, preoiectele Lume Buna au continuat si au atins vietile a peste 4000 de copii, care au descoperit lumea satului, au fost in tabere educative sau in atelierele creative organizate de asociatie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related