In timp ce Leo Burnett a rescris cu succes arborele genealogic al cainelui...

...La Ad'Or majoritatea agentiilor romanesti au tras mata de coada.

Treizeci de agentii s-au aliniat anul acesta la startul celui mai important festival de publicitate. Doar una a ajuns cu bine la finish, invaluindu-le pe toate celelalte intr-un mare nor de praf. Nu numai ca a castigat pentru a doua oara consecutiv Marele Premiu, dar, de aceasta data, a monopolizat competitia, trecandu-si in palmareas 11 noi premii.

Anul acesta, Leo Burnett a fost un concurent de neinvins.
Campania pentru Muzeul de Istorie Naturala, Grigore Antipa, (constand in 2 clipuri TV: Graffiti si Terasa, 4 printuri publicitare: Cainele, Papusi, Muraturi si Oase si 2 spoturi radio: Gasteropodul si Pachidermul) este o premiera pentru industria publicitara romaneasca, ea a fost menita sa repozitioneze imaginea muzeului indeosebi pe harta mentala a tinerilor. Dintr-o institutie invechita si creata strict in scopuri educationale, muzeul trebuia transformat intr-un loc nou si interesant de petrecere a timpului liber, o alternativa la mijloacele consacrate de distractie. Mesajul "Nu se uita usor" este sustinut de numeroasele expozitii gazduite de Muzeul Antipa, expozitii ce-i dau un aer proaspat si modern.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

SectiuneBranded


Related