pastel își completează serviciile creative cu un departament video integrat

pastel își completează serviciile creative cu un departament video integrat

pastel se dezvoltă pe zona de producție video, completându-și competențele din cadrul acestei divizii.

Astfel, agenția oferă servicii video complete, de la strategie de conținut la concept creativ, de la scenariu și storyboard până la producție și post-producție (editare, design de sunet, grafică, colorizare).

Un studio de înregistrări audio in-house proiectat și dotat cu echipamente necesare, dar și o echipă pregătită să ducă procesul de la înregistrare la editare și lansare permit realizarea unor tipuri variate de producții video.

Filme corporate, seriale online, demo-uri, materiale post-event, how-to spoturi, diverse tipuri de animații și conținut specific rețelelor de socializare s-au adăugat deja portofoliului pastel.  

 

„În mixul de comunicare, video-ul a devenit acel conținut pe care nu-l mai putem plasa pe planul doi sau trei din lipsă de buget. Suntem cu toții consumatori de video, iar brandurile au înțeles că integrarea lor în strategia de comunicare nu mai este opțională în condițiile în care toate studiile arată că acestea au cea mai mare rată de conversie. pastel a făcut un pas firesc în dezvoltarea pe acest segment. Agenția oferea servicii de producție, însă aveam nevoie de o coagulare a echipei și o abordare integrată a acestui serviciu. În acest moment putem răspunde oricărui tip de solicitare privind producția video și vom păstra amprenta pastel, printr-o abordare strategico-creativă care să aducă rezultate clienților”, a declarat Dana Nae Popa (managing director pastel).

 

Am dovedit în ultimii ani că avem capacitatea să realizăm producții video, creativ și eficient datorită faptului că dispunem de o echipă completă care contribuie la realizarea fiecărui proiect”, adaugă Horia Cucută (motion designer & video editor pastel).

 

Printre clienții pentru care pastel a realizat producții video se numără: Autism Voice, Groupe Renault Romania, kika, Inka, Maspex (Tedi, Tymbark), MedLife, Pro BCA, Sun Plaza, Uniqa Asigurări.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related