[Jurnalist.md] Gheorghe Gonța, N4: Mulți telespectatori se simt răzbunați atunci când moderatorii sar la gâtul politicienilor

[Jurnalist.md] Gheorghe Gonța, N4: Mulți telespectatori se simt răzbunați atunci când moderatorii sar la gâtul politicienilor

„Să trăiți frumos și bine” -  așa obișnuiește să-și încheie, Gheorghe Gonța, emisiunea pe care o moderează și al cărei autor este - Puterea a Patra. Uneori, când stă de vorbă cu vreun invitat, zâmbește. Zâmbește a om care nu crede. Totuși, încearcă să fie empatic și să nu-și impună părerea. Nu admite deosebiri între invitați. Pentru el sunt toți la fel, indiferent dacă în studiou e vreun președinte, prim-ministru sau vreo persoană care n-are nicio funcție de rang înalt.  

Vine dintr-o familie de jurnaliști, a învățat profesia copil fiind. Dar pentru că în R. Moldova se cuvine să ai și-o diplomă, a făcut licența și masteratul la Facultatea de Jurnalism. A trecut printr-o agenție de presă, pe la radio, apoi TV. Și acolo a rămas, la N4. Ne-a povestit despre începuturile carierei, despre prejudecățile cu care se confruntă, greșeli și puterea a patra.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related