Creative Friday: începe campania de reduceri pentru trainingurile de comunicare

Creative Friday: începe campania de reduceri pentru trainingurile de comunicare

Trainingurile de comunicare și marketing digital organizate de agenția Cursuri Creative intră, de mâine, în promoția de Black Friday. Campania se va desfășura între 15 și 22 noiembrie, sub sloganul “Creative Friday” și include zece cursuri ale agenției care beneficiază de reduceri de până la 40%. Trainingurile achiziționate în perioada campaniei vor putea fi urmate în lunile ianuarie-martie 2020.  

Creative Friday include o listă de cursuri dedicate persoanelor care doresc să își îmbunătățească abilitățile de comunicare, atât în mediul online cât și în offline. Cursurile fac parte din portofoliul activ al agenției și sunt susținute în regim deschis.

Social Media Optimization. Cursul dedicat persoanelor care vor să își promoveze afacerea prin campanii plătite în social media va avea un preț de 480 lei, în reducere de la 775 lei.    

Planificarea si organizarea evenimentelor. Cu peste 600 de ediții, va acea un preț de 450 de lei, redus de la 775 lei. Timp de două zile, participanții vor afla, pas cu pas, care sunt elementele principale în arhitectura evenimentelor de business și private și vor învăța cum să creeze un concept de eveniment cu impact real, adaptat condițiilor pieței și nevoilor publicului țintă.                 

Strategii practice de PR. Cursul dedicat celor care vor să învețe tehnicile de bază și instrumentele necesare pentru promovarea eficientă a produselor și companiilor în campanii de PR cu rezultate vizibile va avea un preț de 465 lei, redus de la 775 lei.

Vânzător sau Învins. Un training de vânzări ALTFEL. Cursul se adresează membrilor echipelor de vânzări, customer service sau promovare și managerlilor care doresc să dobândească tehnici și cunoștințe noi de vânzare și relaționare. Trainingul va avea un preț de  480 lei, în reducere de la 775 lei.

Eticheta si protocol in afaceri. Cursul dedicat celor care știu că normele de etichetă fac diferența într-un mediu de business competitiv va avea un preț redus de 450 lei de la 600 lei. Timp de două zile participanții vor învăța de la un profesionist din domeniu regulile de etichetă, protocol și ceremonial care guvernează relațiile contemporane interumane și pe cele de afaceri.

Inițiere în Copywriting și Content Writing. Cursul devenit o referință pe piața din România, cu peste 50 de ediții, va avea un preț de 545 lei redus de la 775 lei. Pasionații de scris, marketing și comunicare vor putea să își însușească bazele unei strategii de content marketing și vor învăța să scrie mesaje publicitare de impact.

Recrutare strategica.  Cursul creat pentru cei care vor să afle cele mai noi trenduri în recrutare și cum să utilizeze recrutarea digitală pentru a avea cele mai bune rezultate va avea un preț redus de 480 lei de la 775 lei. Participanții vor afla care sunt cele mai eficiente teste psihologice, cum să evite greșelile în recrutare și vor experimenta toate etapele acestui proces.

Inițiere în WordPress.  Cursul dedicat celor care vor să își construiască un site folosind cea mai utilizată platformă de webdesign din lume va fi redus la 630 lei de la 900 lei. Pe parcursul a trei zile, participanții vor învăța să implementeze teme de Wordpress și să le customizeze pentru a construi bloguri și site-uri de promovare. Rolul acestui curs este să aducă informații de bază ale platformei mai aproape de utilizatorii săi aflați la începutul experienței de webdesing.

Marketing Digital.  Cursul realizat pentru cei care își doresc o carieră în domeniu sau vor să învețe cum să își promoveze afacerea online va avea un preț redus de 480 de lei de la 775 lei.

Neuromarketing Masterclass. Cea de-a doua ediție a cursului susținut de experții internaționali Ana Iorga și Anil V. Pill ava avea loc în perioada 20-21 februarie 2020 și va avea un preț redus de 320 euro de la 500 euro.

 

Este al doilea an consecutiv în care organizăm Creative Friday. Anul trecut au fost vândute peste 50 de cursuri în perioada promoției și ne așteptăm ca anul acest să avem o creștere de minim 30%.  Portofoliul de cursuri din perioada ianuarie-martie reflectă cele mai performante produse de training ale agenției și ne bucurăm că le putem face mai accesibile publicului larg în săptămâna care urmează”, a declarat Bianca Preda (business manager în cadrul agenției Cursuri Creative).  

 

Campania va fi activată în data de 14 noiembrie, la ora 24.00.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related