Insula unei comunități. 15 povești, un singur loc

Insula unei comunități. 15 povești, un singur loc

Există o mulțime de prejudecăți despre adolescenții de astăzi, se crede că sunt singuratici, dependenți de telefoane și social media, în fapt, ei se pot desprinde de toate acestea mult mai ușor decât noi. Aceasta este observația Petrei Dobruská, care a inițiat atelierele de documentare creativă, cel mai recent proiect al One World România la Școală.

Un grup de 15 liceeni, selectați din toată țara, au stat timp de o săptămână la Sulina și au trăit experiența vieții lor. Au văzut, au căutat, au experimentat locurile și la final au realizat un proiect artistic care să exprime esența acelui loc, de la documentare de scurt metraj pe peliculă, fotografii pe film și Polaroide, benzi desenate și poeme audio. Printre traineri s-au numărat Alina Manolache, regie film și montaj, Alexandru Mihai și Andrada Roșu, Fotografie și imagine, Dan Michiu Dinescu, benzi desenate, Oana Ghera și Ioana Brăilescu - fotografie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related