BOOM! Cat Music stabileste o noua performanta pentru industria muzicala locala: 6 milioane de abonati pe YouTube

BOOM! Cat Music stabileste o noua performanta pentru industria muzicala locala: 6 milioane de abonati pe YouTube

Cat Music stabileste un nou record si atinge pragul de 6 milioane de abonati si aproape 6 miliarde de vizualizari peYouTube, lucru care confirma pozitia casei de discuri ca cel mai de succes label din industria muzicala din Romania.

Odata cu aceasta performanta, Cat Music implica activ fanii in procesul digital si cauta playlisterul momentului. Cei care iubesc muzica pot intra in marea tragere la sorti si pot castiga premii in valoare de 3500 euro.

Playlister-ul ideal este abonat al canalului Cat Music, creeaza un playlist de minimum 20 de piese ce se regasesc pe canalul de YouTube Cat Music, pe care il denumeste #FollowTheCat, apoi il lasa intr-un comentariu la postarea concursului de pe pagina de Facebook Cat Music. Campania #FollowTheCat se desfasoara in perioada 25 noiembrie 2019 – 24 ianuarie 2020, iar cei care vor sa participe, pot gasi mai multe informatii aici.

 

Cu o filosofie creativa comerciala ce combina originalitatea artistilor cu implicarea directa a fanilor, Cat Music are o comunitate activa in mediul online: peste 374.000 de like-uri pe Facebook si peste 167.000 de urmaritori pe Instagram.

In plus, sub reteaua Multichannel Cat Music se afla peste 25 de canale muzicale care au adunat milioane de fani. Printre acestea se numara: canalul de YouTube al lui Smiley care a adunat 713.000 de abonati, Noaptea Tarziu - 1.720.000 de abonati, Andreea Balan - 321.000, Bibi - 520.000 de abonati, Feli - 42.700 de abonati, Stefania – 208.000 de abonati, MIRA – 233.000 de abonati si Elena - 171.000 de abonati.

De asemenea, Cat Music s-a extins prin prima filiala internationala si a deschis primul birou extern din Europa de Vest – Cat Music Spain. Astfel, in doar un an, label-ul a reusit sa devina unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata locala din Spania, semnand artisti si proiecte care au ajuns virale in mediul online.

Cat Music este cel mai important label din Romania, cu peste 9.000 de piese publicate si detine cel mai puternic canal de YouTube din Europa Centrala, de Est si Rusia, cu 6 milioane de abonati si peste 5,8 miliarde de vizualizari. Cu zeci de artisti semnati, casa de discuri a lansat de-a lungul timpului hit-uri internationale precum „Claro Que Si” (Juan Magan x Mohombi x Yasiris x Hyenas), „Vita bella” (Havana), „The Violin Song” (Monoir & Osaka feat. Brianna), dar si piese care au ajuns virale: “Dragostea din Tei” (O-Zone), “Stereo Love”(Edward Maya) , „Mamma Mia” (He’s Italiano)” (Elena), „Zaleilah” (Mandinga) sau „Amor” (Kamelia).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related