Cat Music Latin face primul pas și semnează primul artist independent din Venezuela

Cat Music Latin face primul pas și semnează primul artist independent din Venezuela

După ce a atins un succes internațional prin proiectele lansate, Cat Music și Cat Music Spain își ține promisiunea făcută artiștilor locali și face primul pas important către America Latină și semnează primul proiect al unui artist independent din Venezuela. Piesa „Trabajo”, lansată de către Mabel Yeah, este disponibilă pe platformele digitale de streaming în toată lumea din data de 17 aprilie.

 

"Continuăm procesul de a ne extinde în America Latină și de a descoperi noi artiști pe care să îi ajutăm să se dezvolte și să crească armonios. Fac acest scounting, alături de colaboratorii mei, caut foarte mult să descopăr prin toate tool-urile disponibile, voci noi, fresh în America Latină și nu numai. Yasiris a fost primul artist Cat Music Spain, iar Mabel Yeah este primul artist Cat Music Latin. Așa cum zice și sloganul «Locos por tu talento», suntem «nebuni» de pasionați să susținem talentul, iar acest moment este foarte important pentru a ajunge până în America Latină și America de Nord.", declară Sergiu Stoiadin (directorul Cat Music Spain).

 

Cel mai mare hit Cat Music Spain este „Claro Que Si”, lansat de către Juan Magan, Hyenas, Mohombi și Yasiris în 2019, care a fost no.1 în topurile muzicale de specialitate. Menită să unească scriitori și artiști de pe trei continente, fiecare cu amprenta și flavour-ul personal, „Claro Que Si” are peste 13,500,000 de stream-uri la nivel mondial pe platformele digitale.

Printre cele mai populare clipuri Cat Music Spain se numără „Provocador” (Mandinga), „Claro Que Si” (Juan Magan x Hyenas x Mohombi x Yasiris), „Dame” (Yasiris x Hyenas), „Tu perdicion” (Isasi B. feat. Yasiris & Bella Santiago) și „Margarita” (Lidia Buble feat. Descemer Bueno), hituri care au generat milioane de stream-uri și pe celalalte platformele digitale de specialitate. Astfel, în doar un an, label-ul a reușit să devină unul dintre cei mai importanți jucători pe piața locală din Spania, prin semnarea artiștilor și proiectelor care au ajuns virale în mediul online.

Cat Music este cel mai important label din România, cu peste 9.000 de piese publicate și deține cel mai puternic canal de YouTube din Europa Centrală, de Est și Rusia, cu peste 6 milioane de abonați și peste 6 miliarde de vizualizări. Cu zeci de artiști semnați, casa de discuri a lansat de-a lungul timpului hit-uri internaționale precum „Claro Que Si” (Juan Magan x Mohombi x Yasiris x Hyenas), „Vita bella” (Havana), „The Violin Song” (Monoir & Osaka feat. Brianna), dar și piese-fenomen: „Dragostea din Tei” (O-Zone), „Stereo Love” (Edward Maya), „Mamma Mia”, „He’s Italiano” (Elena), „Zaleilah” (Mandinga) sau „Amor” (Kamelia).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related