Cat Music Spain, ascensiune fulminantă la doar un an de la înființare

Cat Music Spain, ascensiune fulminantă la doar un an de la înființare

La doar un an de la înființarea Cat Music Spain de către Cat Music, cea mai importantă casă de discuri din țară, label-ul extern are o ascensiune foarte rapidă și se bucură de succes internațional prin proiectele lansate.

Cel mai mare hit Cat Music Spain este „Claro Que Si”, lansat de către Juan Magan, Hyenas, Mohombi și Yasiris în 2019, care a fost no.1 în topurile muzicale de specialitate. Menită să unească scriitori și artiști de pe trei continente, fiecare cu amprenta și flavour-ul personal, „Claro Que Si” are peste 13,300,000 de stream-uri la nivel mondial pe platformele digitale.

 

În plus, piesa s-a clasat pe #34 în iTunes Top 200 Pop și #70 în iTunes Top 200 All Genres în Polonia, #33 în iTunes Top 200 All Genres și #18 în iTunes Top 200 în Republica Cehă, #20 în iTunes 200 All Genres în Luxemburg, pe #13 în iTunes Top 200 All Genres în România și nu numai. Mai mult decât atât, „Claro Que Si” a facut parte din top 3 cele mai difuzate piese ale anului 2019 în România.

 

Un alt succes muzical este „Tu perdicion”, single lansat de către Isasi B., frumoasa solistă a trupei Mandinga, împreună cu Yasiris, una dintre cele mai fresh și promițătoare voci din Spania și Bella Santiago, filipineza care a cucerit România la „Te cunosc de undeva” și „X Factor”.

A doua piesă din cariera solo i-a adus lui Isasi succesul internațional, dar și primul eveniment organizat de către unul dintre cele mai importante radiouri din Spania – Los 40 Principales, pentru un artist din România. Lansată vara aceasta, „Tu perdicion” se aude în continuare pe radiourile din America Latină și se află în topuri precum iTunes Top 100 în Spania și iTunes Top 200 All Genres în Mauritius.

 

Yasiris, diva milenială al pop-ului spaniol este artista care a trecut la nivelul următor alături de Cat Music Spain. Cele patru single-uri ale artistei – „Hasta Manana (Mmm)”, „Claro Que Si”, „Dame” și „Tu perdicion” au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. La doar 21 de ani, Yasiris are zeci de concerte, iar recent a lansat în cadrul unui eveniment privat alături de Jacobo Ostos și a cântat „Jangueo” împreună cu sute de invitați.

 

„Margarita”, un alt proiect de succes Cat Music Spain, este primul single internațional al Lidiei Buble. Artista a colaborat pentru „Margarita” cu Descemer Bueno, unul dintre cele mai mari staruri latino din lume, celebru pentru hiturile lansate alături de Enrique Iglesias și Gente de Zona.

 

Printre cele mai populare clipuri Cat Music Spain se numără „Provocador” (Mandinga), „Claro Que Si”(Juan Magan x Hyenas x Mohombi x Yasiris) și „Margarita” (Lidia Buble feat. Descemer Bueno), hituri care au generat milioane de stream-uri și pe celalalte platformele digitale de specialitate. Astfel, în doar un an, label-ul a reușit să devină unul dintre cei mai importanți jucători pe piața locală din Spania, semnând artiști și proiecte care au ajuns virale în mediul online.

Cat Music este cel mai important label din România, cu peste 9.000 de piese publicate și deține cel mai puternic canal de YouTube din Europa Centrală, de Est și Rusia, cu peste 6 milioane de abonați și peste 6 miliarde de vizualizări. Cu zeci de artiști semnați, casa de discuri a lansat de-a lungul timpului hit-uri internaționale precum „Claro Que Si” (Juan Magan x Mohombi x Yasiris x Hyenas), „Vita bella” (Havana), „The Violin Song” (Monoir & Osaka feat. Brianna), dar și piese-fenomen: “Dragostea din Tei” (O-Zone), “Stereo Love”(Edward Maya) , „Mamma Mia” (He’s Italiano)” (Elena), „Zaleilah” (Mandinga) sau „Amor” (Kamelia).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related