Cea mai urmărită petrecere din România, The Party Global. Invitații The Party Global au însumat 26.589.112 de followers pe Instagram

Cea mai urmărită petrecere din România, The Party Global. Invitații The Party Global au însumat 26.589.112 de followers pe Instagram

The Party Global a ajuns aseară la cea de-a patra ediție. Evenimentul s-a transformat rapid în cea mai urmărită petrecere din mediul online din România. Sub conceptul Counting Stars, invitații au însumat 26.589.112 de urmăritori pe Instagram. De peste 6 ori mai mulți followers decât numărul total de utilizatori din România ai aplicației.

Prin intermediul unei aplicații create special pentru acest eveniment, conturile de Instagram ale tuturor invitaților au fost cumulate, iar rezultatul final a fost unul care a depășit actuala populație a României. Astfel, chiar și cei care nu erau prezenți au putut vedea imagini de la cea mai tare petrecere.

INNA, Antonia, Smiley, Selly, Carla’s Dreams, Alina Eremia, Irina Rimes, Laura Giurcanu, BroMania, Marius Moga, Adi Nartea și AMI sunt doar câțiva dintre artiștii și creatorii de conținut care s-au distrat aseară și au împărtășit atmosfera de la The Party Global și pe social media, cu toți urmăritorii lor din online, atât din România, cât și din străinătate. Invitații, prin paginile lor de social media, dar și paginile oficiale de Instagram The Party și Global Records au strâns milioane de reacții și comentarii.

Evenimentul a fost prezent și pe TikTok aseară prin hashtag-ul #CountingStarsGlobal, care a fost folosit de utilizatori în peste 7100 de videos și are peste 1 milion de vizualizări în numai câteva ore, devenind al doilea cel mai popular hashtag TikTok, în pagina de Trending a aplicației.

Cei mai apreciați artiști din România, vedete de televiziune, parteneri de business, presă, colegi și prieteni, toți s-au distrat aseară la The Party Global, au socializat și au ascultat 15 recitaluri ale celor mai în vogă artiști ai momentului. Pe scenă au urcat INNA, Irina Rimes, Antonia, The Motans, Roxen, Mark Stam, AMI, Alina Eremia, Killa Fonic, Faydee, Minelli, Carla’s Dreams, Vanotek împreună cu Lori Ciobotaru și Tobi Ibitoye, Raluka și WRS, noul proiect marca Global Records.

Aseară a fost despre Counting Stars, însă magia continuă azi și în fiecare zi, prin proiectele Global.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related