Concurs "5GANG: Un Altfel De Crăciun": Vezi filmul cu Selly și gașca în orașul tău

Concurs "5GANG: Un Altfel De Crăciun": Vezi filmul cu Selly și gașca în orașul tău

"5GANG: Un Altfel De Crăciun" aduce cinci premiere pe piața cinematografică românească și, cu această ocazie, gașca vloggerilor lansează o campanie online virală pentru fanii dedicați.

De la ideea scenariului și până la marea premiere în cinematografe de pe 27 decembrie, filmul de debut regizoral al lui Matei Dima a prins formă în doar șase luni.

Castul filmului aduce cei mai mulți influenceri români pe marile ecrane, precum Cosmin Nedelcu (Micutzu), Laura Giurcanu, Julia Marcan, Dorian Popa, Vali Dobrogeanu, Cristina Almășan, Irina Deaconescu și Mădălina Cazacu. Printre cei 150 de actori care dau viață personajelor din filmul de comedie „5GANG: Un altfel de Crăciun”, creatorilor din online li se alătură și actorii români Viorel Păunescu, Doina Stan, Ion Chelaru, Marcel Horobet și Ștefan Velniciuc. Rezultatul este o comedie savuroasă, potrivită pentru întreaga familie.

 

5GANG a pregătit o surpriză inedită pentru fanii care își doresc să fie primii care văd filmul de comedie „5GANG: Un Altfel De Crăciun”. Campania online de promovare a filmului s-a lansat în cinci orașe din țară și oferă două șanse de câștig participanților.

Unde? Gașca vloggerilor se pregătește să vină în unul dintre orașele Cluj, Iași, Constanța, Pitești sau Timișoara, pe 27 decembrie!

Cum? Prin înscrierea în concursul de pe pagina de Instagram @5gang până pe 20 decembrie 2019, fanii care își conving prietenii să vină la film și cumpără cele mai multe bilete în avans la „5GANG: Un altfel de Crăciun”, au șansa să vizioneze filmul în premieră alături de Selly, Pain, Gami, Dia și Mădălin.

 

Vloggerii vin în orașul care înregistrează cele mai multe bilete înregistrate. Bonus! În plus, fanii care trimit un mesaj privat pe pagina de Instagram @5gang cu biletul sau codul biletului și numele membrului preferat din 5GANG, pot câștiga una dintre cele 10 invitații la avanpremiera de la București de pe 23 decembrie. 

În perioada Crăciunului, Selly care tocmai l-a cunoscut pe Corneliu Carafă (jucat de Micutzu), dispare subit. Colegii lui, care întâi se gândesc să îl înlocuiască, își dau seama că ar putea fi în perciol, așa că pleacă să-l caute. La puțin timp după ce îl găsesc, ajung si ei într-o situație dificilă. Polițiștii (jucați de Matei Dima și Vali Dobrogeanu) încearcă să rezolve misterul vloggerului dispărut, în timp ce Pain și Madălin intră într-o situație romantică destul de complicată.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related