Provocarea Heineken® de sărbători, campania care ne învață să ne bucurăm indiferent de situațiile care apar

Provocarea Heineken® de sărbători, campania care ne învață să ne bucurăm indiferent de situațiile care apar

O provocare acceptată în perioada sărbătorilor de iarnă înseamnă o amintire numai bună de spus prietenilor la un Heineken.

Heineken® deschide conversația și invită consumatorii să vorbească despre provocările de care au avut parte în perioada sărbătorilor și pe care au reușit să le transforme în amintiri care le aduc, și în prezent, zâmbetul pe buze. Perspectiva este fresh și optimistă și face parte dintr-o poveste de Crăciun cu un final fericit: Provocările de sărbători sunt parte din tradiție. Primește-le cu bucurie!

Să faci față agitației care se instalează în perioada sărbătorilor este în sine o provocare – trafic, cumpărături pe ultima sută de metri, stabilirea meniului pentru masa de Crăciun, alegerea unui brad și a unor decorațiuni potrivite sunt doar câteva dintre to do-urile care stau pe listele noastre, ale tuturor.

Să reușești să bifezi toate aceste momente într-o armonie totală este aproape imposibil. Tocmai micile provocări de care te lovești în perioada sărbătorilor, fie că este vorba despre mâncarea uitată în cuptor sau despre alegerea unui brad prea înalt pentru casa ta, transformă sărbătorile într-unele memorabile, pe care cu siguranță nu o să le uiți vreodată!

Provocarea Heineken®, un set de povești autentice de Crăciun, a căror morală este una și aceeași: tocmai momentele imperfecte transformă perioada sărbătorilor într-una perfectă

Monica Bârlădeanu, Corina Caragea, Alice Cavaleru, Lavinia Petrea, Nicolai Tand, Cătălin Striblea și Vlad Petreanu întăresc ideea campaniei și vin în susținerea ei cu un mesaj optimist, vorbind în Social Media despre provocările pe care le-au strâns de-a lungul timpului în perioade de săbători, încurajând fanii să trateze momentele acestea cu mai multă detașare. Vrem, nu vrem, provocările se ivesc. Vestea bună, însă, este că ele fac deja parte din tradiție.

 

Experiențele cu bucluc sunt condimentele fără de care sărbătorile nu ar mai fi la fel

Noua campanie semnată de Heineken® vine și cu două podcast-uri în care Monica Bârlădeanu și Nicolai Tand povestesc, alături de Cătălin Striblea, cele mai amuzante provocări de care au avut parte în ultimii ani, în perioada sărbătorilor.

Ambele podcasturile pot fi ascultate direct pe Spotify: Podcast Monica Bârlădeanu / Podcast Nicolai Tand

Monica Bârlădeanu povestește cum a ajuns să schieze într-un costum de două ori mai mare, de un roz fosforescent iar Nicolai Tand, își amintește cum a zis, la un moment dat, într-o emisiune TV, că face cei mai buni cozonaci, afirmație care i-a fost contrazisă categoric de soacră.

Și provocările nu se opresc aici: Corina Caragea povestește cum a petrecut un Crăciun în aeroport, Alice Cavaleru despre cum a ieșit în pozele de Crăciun, după ce rujul i s-a întins pe față, iar Lavinia Petrea își amintește cum i-a oferit socrului ei un cadou pe care îl pregătise pentru cea mai bună prietenă sau cum a împachetat două cadouri goale pe care le-a oferit prietenilor ei. În timp ce lui Vlad Petreanu i-a răsturnat pisica bradul, Cătălin Striblea își amintește cum tricoul alb pregătit pentru cină a ajuns roz.

Concluzia? Provocările de sărbători sunt parte din tradiție. Primește-le cu bucurie!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related