ASER transformă sesiunea în artă

ASER transformă sesiunea în artă

Vrei să ai parte de o sesiune cool? ASER dă start campaniei "10 pentru Sesiune", prin intermediul căreia tu să ai parte de experiențe memorabile. În perioada 20 ianuarie - 9 februarie, asociația ți-a pregătit multe surprize prin care vei vedea sesiunea ca o artă, cu ocazia împlinirii a 10 ani de #10pentruSesiune.

ASER ți-a adus zâmbetul pe buze prin multe surprize pregătite special pentru tine, timp de 10 ani. Intra și tu în turul rimelor și al stickerelor schițate bine pentru aceasta ediție aniversară și vezi câte din ele te vor inspira pentru a deveni Picasso-ul examenelor tale. Iar cum în sesiune este nevoie și de puțină distracție pentru a te detașa de orele lungi de învățat, echipa ASER te viziteaza în căminele universităților din București (Belvedere, Moxa, SNSPA), pregătiți să îți facă perioada examenelor mai ușoară cu rime fun și multe alte surprize.

Experiențele se țin în lanț și în sesiune! Astfel, ASER, împreuna cu EY, Virgin Radio și P&G, ți-au pregătit concursuri prin care îți vei contura cele mai tari experiențe pe care să le faci după examene.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related