2Performant îl numește în funcția de manager al diviziei de Influencer Marketing pe Costin Cocioabă, începând cu luna ianuarie

2Performant îl numește în funcția de manager al diviziei de Influencer Marketing pe Costin Cocioabă, începând cu luna ianuarie

Costin Cocioabă se alătură echipei 2Performant.com începând cu ianuarie 2020, ca Influencer Marketing Manager, poziție din care va coordona dezvoltarea departamentului de influencer marketing.

Extinderea platformei 2Performant pentru a veni în ajutorul brandurilor care doresc să includă creatorii de conținut (bloggeri, vloggeri, instagrammeri, vedete etc) în strategiile de marketing și PR a început în urmă cu un an de zile, timp în care prin platforma 2Performant s-au derulat peste 60 de campanii pentru branduri precum Elefant, Decathlon, Lay’s, ING, Procter & Gamble, Zarea, ENGIE România și altele, cu implicarea a peste 400 de influenceri din România.

Costin are o experiență de peste 20 ani în mediul digital și 10 ani în comunicarea online, acumulată în poziții precum Project Manager al departamentului de internet din ProTV S.A., Managing Director în cadrul agenției Bakers Digital Communication și Marketing Innovation Manager în cadrul TDG.

În trecut, Costin a lansat două jocuri MMORPG, unul dintre ele câștigând 2 premii Internetics în România, blogul de nișă refresh.ro, care păstrează o parte din istoria internetului românesc începând din 2009, iar, în prezent, își continuă pasiunea pentru jocurile video, deține 0743GAMING, un newsletter de gaming pe WhatsApp, și scrie pe blogul personal, costin.ro.

"Vorbim deja de o piață matură de influenceri în România, piață cu o vechime de peste 10 ani, foarte ofertantă pentru companiile care vor să genereze discuții în mediul digital cu ajutorul celor care dețin comunități online. Platforma 2Performant, singura platformă automatizată de influencer marketing din România, și echipa formată în jurul acesteia este pregătită să livreze atât campanii, cât și strategii de comunicare digitală, punctuale, ori complementare strategiilor anuale ale brandurilor, în zona de influencer marketing și comunicarea în (social) media.", a declarat Costin Cocioabă (Influencer Marketing Manager @ 2Performant.com).

 

"Mă bucur foarte mult că începem 2020 cu Costin în echipă, experiența lui atât în agenții cât și ca publisher/influencer se simte deja în felul în care abordăm fiecare proiect/campanie. Sunt sigur că sub conducerea lui divizia de influencer marketing 2Performant va crește rapid și va implementa proiecte frumoase pentru clienți. Mai mult, cred că în această formulă vom profita mult mai bine de sinergia dintre affiliate și influencer marketing.", a completat Dorin Boerescu (CEO @ 2Performant Network).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related