Fetele și doar fetele de la marketing

Fetele și doar fetele de la marketing

Ar putea ușor să fie numele unui serial. O ea oarecare, printr-o aliniere neașteptată a planetelor, ajunge să lucreze în departamentul de marketing al unei companii. Unde probabil îl întâlnește pe el, top management. O introduce în taina excel-urilor și a bugetelor și poate chiar îi cere părerea undeva spre finalul primului sezon. Ați urmărit „The marketing girl”, următorul serial începe în 10 secunde.

Cu un clișeu asemănător s-au lovit și câteva fete din Brașov, care înțeleg altfel și își doresc mai mult de la departamentele de marketing în care lucrează sau cu care interacționează ca agenții sau freelanceri. Mai mult decât să fie văzute ca „eroinele” unei comedii romantice. Așa că au adunat o gașcă de fete și au pus bazele The marketing girl - o comunitate în care fetele de la marketing de pretutindeni pot împărtăși idei de proiecte și trenduri, pot cere și găsi ajutor în probleme punctuale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related