Publicitate în High Contrast

Publicitate în High Contrast

N-a venit chitită spre publicitate ci mai mult curioasă, după ce-a aflat de la alții c-ar fi o industrie mișto. A studiat Comunicare și apoi s-a angajat copywriter la High Contrast, o agenție digitală din Brașov. După nici un an, trece la account management, funcție pe care o pune puțin pe hold, cât stă într-un internship în Austria.

Dar de ce să-ți lași tu jobul de manager pentru cel de intern? Pentru că vrei să te întorci la birou cu o perspectivă nouă asupra agențiilor și, eventual, cu un partener de business. Cam asta făcea Emilia Jercan prin 2014, fix în perioada când industria creativă a început să fie căutată de clienți locali dar și de studenți. Și High Contrast și-a îndreptat atenția către segmentul tânăr în vreo două campanii mișto de recrutare. Vezi, de pildă, Movetobrasov.com, care a strâns 300 de CV-uri. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related