As face orice pentru tine, dar am mainile murdare

As face orice pentru tine, dar am mainile murdare

E acea perioada a anului – americanii se pregatesc de Superbowl. Asta inseamna ca ies la iveal rezolvari de briefuri speciale, la care s-a lucrat poate imediat dupa Superbow-ul de anul trecut.

Pregateste-te sa vezi spoturi bine facute, cu actori care joaca impecabil personaje specifice reclamelor, actori care probabil nu vor ajunge nicioadata sa joace intr-un film. Dar Superbowl-ul mai inseamna un lucru – salvarea carierei lui MC Hammer. Nu se poate sa nu apara intr-un spot cu piesa lui – “U can’t touch this.”

De data asta o face pentru Cheetos, si se potriveste cu insightul ca nu mai poti atinge nimic, daca esti murdar pe degete de chipsuri/popcorn, ceea ce personajului principal ii convine de minune, pentru ca se sustrage din multe situatii in care ar fi trebuit sa depuna efort. Totusi, personajul principal este pana la urma Mc Hammer. El e cel care iese dintr-un persan, dintr-un colac de furtun sau dintr-un cos de picnic si la final el e cel care schimba ordinea lumii si atinge punga de Cheetos.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related