Când lipseste wi-fi-ul se poate intampla orice

Când lipseste wi-fi-ul se poate intampla orice

Acum cativa ani, comediantul Louis C.K. zburase intr-unul din primele avioane care aveau wi-fi. Ceea ce l-a inspirat sa faca un sketch care s-a viralizat. Pentru ca la 10 minute dupa ce pasagerii au fost anuntati ca au privilegiul de a fi printre primii care experimenteaza aceasta tehnologie, netul a cazut. Moment in care un tip si-a exprimat nemultumirea, printr-un bullshit bine plasat. Si uite-asa a ajuns in numarul de stand-up a lui Louis, ca fiind cel care s-a suparat ca nu mai functioneaza ceva despre care aflase cu 10 minute inainte ca exista. Mai departe, comediantul facea misto de faptul lumea se plange de tot felul de chestii marunte in avion, uitand ca sunt intr-un scaun, in cer! Uitand de miracolul zborului!

Astazi sketch-ul n-ar mai functiona. Pentru ca astazi, lumea are dreptul sa fie nemultumita daca nu merge netul in avion. Asa se intampla si in spotul de mai jos, intr-o cursa aeriana oarecare, in care pasagerii sunt nevoiti sa inventeze modalitati de a nu se plictisi. Un tip devine papusar pentru copiii lui, interpretand ceva legat de centura de siguranta, o influensarita ii plange pe followerii ei de pe Instagram iar un alt tip isi face curat pe desktop-ul telefonului. In final, lipsa internetului isi spune cuvantul. La fel si American Airlines:

Lipsa de wi-fi e un scenariu plăcut de imaginat de creativi, se pare. După cum se vede și în spotul Benedictino, făcut de agenția Hello, în Argentina:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related