Clooney e rasfatatul American Airlines, dar rucsacul lui ramane gol

Movie: Up in the Air ("Sus, in aer")
Brands: American Airlines, Hilton, Maestro, Blackberry, Hertz, Toyota 4 Runner, Jeep Grand Cherokee, Alpha Tech, KFC, Coca-Cola, IBM, iChat, MySpace, Google
Actors: George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick, Melanie Lynskey, J.K. Simmons, Jason Bateman

Judecand dupa cum arata, George Cloney ar putea fi genul de barbat care schimba femeile ca pe soseste. Dar in rolul lui Ryan Bingham este mai mult decat atat: un om care schimba avioanele cu o frecventa ametitoare. Ceea ce spune ceva despre firea personajului. Faptul ca prefera sa duca aceasta viata de pasager permanent tradeaza de fapt frica de a se angaja intr-o relatie. Nu este vorba numai de relatia de cuplu, pentru ca niciun alt fel de legatura mai apropiata - nici macar relatia cu surorile sale - nu poate rezista unui program in care procedura de check-in e la fel de uzuala ca spalatul pe dinti. Sigur, scuza de care se agata este job-ul care presupune deplasari dese, asa ca in bagajul lui n-au loc prea multe. Si nici in viata lui. El este "Domnul cu rucsac gol."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related