TEDx Tineretului prezintă 10 idei care schimbă viitorul

TEDx Tineretului prezintă 10 idei care schimbă viitorul

Prima ediție TEDx Tineretului, un eveniment independent organizat sub umbrela cunoscutului brand TED, va avea loc pe 29 februarie 2020, la Impact Hub Timpuri Noi, în București. 10 invitați speciali, din domenii ce variază de la fintech la sustenabilitate și educație financiară pentru copii, vor susține discursuri menite să inspire și să motiveze o schimbare în prezent și viitor, în concordanță cu tema generală a evenimentului, ”Ideas that Make a Difference”.

Pentru o zi, TEDx Tineretului va aduce împreună 10 reprezentanți importanți ai unor domenii de impact, care au găsit acele idei, soluții, răspunsuri care le-au transformat viața și îi ghidează în procesul lor de a crea o schimbare pozitivă. Cele 10 discursuri au scopul de a inspira și de a oferi noi perspective asupra unei game largi de industrii, dar și de a facilita oportunități unice de conectare pentru cei peste 100 de participanți așteptați.

Printre speakerii deja confirmați pentru prima ediție TEDx Tineretului se numără specialiști în fintech, gastronomie, jurnalism, sustenabilitate, psihologie, blockchain și nu numai. Astfel, lista vorbitorilor cu care audiența se va întâlni pe 29 februarie este formată din:

  • Irina Nicoleta Scarlat (Head of Growth - CEE, Revolut)
  • Cristian Lupșa (Editor DoR)
  • Claudiu Butacu (President & Co-founder, EFdeN)
  • Roxana Năsoi (Community x Technology Advocate)
  • Anamaria Ciuhuță (Founder, Financial Parenting)
  • Coralina Chiriac (Psychotherapist, Trainer, ARPI Co-Founder)
  • Graure (Art & Content Creator)
  • Gabriela Atanasov (Fashion & Lifestyle Blogger)
  • Adi Hădean (Chef, Author and Restaurant Owner)
  • Ian Tilling (President at FEANTSA / Founder & President Casa Ioana Association).

 

Indiferent de aptitudinile pe care le avem și domeniile care ne pasionează, avem posibilitatea de a iesi în evidență și de a avea realizări cu un impact pozitiv îndeajuns de mare încât să fie simțit și de alte persoane. Aceasta este credința cu care am pornit acest nou proiect numit TEDxTineretului.

În esență, evenimentul nostru se concretizează într-o platformă menită să pună în evidență oameni cât mai diverși, care acționează și se disting în domenii cât mai diferite, dispuși să împartă din lecțiile lor, să motiveze și să inspire prin poveștile lor și, la sfârșitul zilei, să ne arate prin exemple personale ideile care au făcut o diferență pozitivă în viața lor și a persoanelor cărora se adresează.” a declarat Cătălin Modorcea, organizator TEDx Tineretului.

 

Evenimentul va avea loc la Impact Hub Timpuri Noi (Splaiul Unirii 165, Timpuri Noi Square, Clădirea 2, Etaj 1, București), începând cu ora 10:00, pe 29 februarie.
Discursurile vor fi ținute în limba engleză și vor fi ulterior publicate online. 

Pentru cei care vin însoțiți de cei mici, Rubik School va organiza activități speciale pentru copii pe parcursul evenimentului, accesibile gratuit.

 

TEDx Tineretului face parte dintr-un program de evenimente organizate local, cu scopul de a crea o experiență de învățare, creștere și conectare. Este organizat pentru prima oară în România, la inițiativa lui Cătălin Modorcea, digital marketer cu experiență acumulată la nivel internațional, ambasador în România a celei mai mari platforme de freelanceri și organizator de evenimente pentru comunitatea de freelanceri locali.

TEDx Tineretului este susținut de VASTINT Romania, Rubik School și Impact Hub Bucharest.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related