O nouă unitate de măsură a timpului pierdut

O nouă unitate de măsură a timpului pierdut

Cand problema e ca nu mai avem rabdare sa urmarim content de o ora pe platformele de streaming, apare un nou provider care promite episoade de maxim 10 minute. Se numeste Quibi. De la Quick Bites. Iar creativii care s-au ocupat de lansare, au avut grija sa exploateze la maxim aceasta noua unitate de masura si au creat personaje in situatii limita care sa se refere la Quibi ca termen de referinta. De exemplu, in fata unei amenintari iminente a unui asteroid care se indreapta spre Pamant, presedintele SUA este anuntat ca mai are la dispozitie doua, maxim trei Quibi-uri. Alte scenarii includ un astronaut care ramane fara aer, un explorator care se scufunda in mlastina sau un tip care se transforma in zombie. Cu totii isi dedica timpul ramas Quibi-urilor.

Cei de BBH LA, nu s-au multumit doar cu un produs cu potential, care ar fi putut sa se vanda singur, ci au creat o campanie indrazneata, prin care introduc numele produsului in cultura urbana, agatandu-se de un termen care exista deja - Quibi putand fi considerat o variatie la ”quicky” si pozitioneaza produsul cu umor, ca fiind mai important decat integritatea propriei persoane.

Asadar, trendului de a urmari continut pe ecrane tot mai mici, este urmat de trendul de a urmari content cu durate tot mai mici. Judecand dupa asta, in curand vom ajunge sa nu urmarim nimic, pe un ecran inexistent.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related