[Trenduri 2020] Luciana Cucoaneș: O pietricică din pantoful nostru de secol 21 e faptul suntem sufocați de prea mult conținut

[Trenduri 2020] Luciana Cucoaneș: O pietricică din pantoful nostru de secol 21 e faptul suntem sufocați de prea mult conținut

Ce rost mai are o discuție despre trenduri când e plin ochi internetul de ele și le poate găsi cu ușurință oricine are plăcerea și disponibilitatea doar cu un “click aici”? Are, pentru că, spre exemplu, o discuție cu Luciana Cucoaneș, Senior Strategic Planner DDB România, scoate la lumina curente și aspecte care s-ar putea pierde ușor din vedere, care nu sunt atât de evidente. În cazul de față, criza descoperirii, turismul secundar și mai usor cu auto-distrugerea.

De fapt, interviul asta e ca turismul secundar. Nu te duce pe alei bătătorite și prin mari capitale, ci pe experiențe mai autentice din cultura locală, din categoria ce se întâmplă cu burnout-ul la noi, implicarea brandurilor în politic, în anul alegerilor, sau 2020 - anul accederii generatiei Z pe piața muncii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related