[Trenduri 2020] Luciana Cucoaneș: O pietricică din pantoful nostru de secol 21 e faptul suntem sufocați de prea mult conținut

[Trenduri 2020] Luciana Cucoaneș: O pietricică din pantoful nostru de secol 21 e faptul suntem sufocați de prea mult conținut

Ce rost mai are o discuție despre trenduri când e plin ochi internetul de ele și le poate găsi cu ușurință oricine are plăcerea și disponibilitatea doar cu un “click aici”? Are, pentru că, spre exemplu, o discuție cu Luciana Cucoaneș, Senior Strategic Planner DDB România, scoate la lumina curente și aspecte care s-ar putea pierde ușor din vedere, care nu sunt atât de evidente. În cazul de față, criza descoperirii, turismul secundar și mai usor cu auto-distrugerea.

De fapt, interviul asta e ca turismul secundar. Nu te duce pe alei bătătorite și prin mari capitale, ci pe experiențe mai autentice din cultura locală, din categoria ce se întâmplă cu burnout-ul la noi, implicarea brandurilor în politic, în anul alegerilor, sau 2020 - anul accederii generatiei Z pe piața muncii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related