E timpul sa vorbim despre ce li se intampla femeilor din Africa

E timpul sa vorbim despre ce li se intampla femeilor din Africa

FGM suna ca o injuratura ciudata de pe Facebook sau, si mai urat, ca un termen de marketing din cartile alea cu coperta lucioasa de la Obor. Dar, de fapt, e mai rau de atat. Female Genital Mutilation e o practica des folosita in tari din Africa, prin care femeilor, incepand de la varste fragede, li se aplica taieri ale anumitor parti intime, in functie de etnie si cultura, pentru a le pastra pure, intacte si... bolnave.

200 de milioane de fete din intreaga lume sufera de pe urma acestor circumcizii traditionale, care aduc  boli si complicatii ulterioare. Safe Hands for Girls e un ONG din Franta si spotul facut de ei are ca scop strangerea de fonduri pentru a pune capat mutilarilor. E fina analogia tatuaj / mutilare, dar pe final povestea se releva: tatuajul ti-l faci ca vrei, mutilarea interioara ramane o practica independenta de dorinta celor 200 de milioane de femei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related