[Cauzele influencerilor] Bogdan Bob Radulescu: Sa punem cu totii mana sa umplem forma, sa-i dam si fond

[Cauzele influencerilor] Bogdan Bob Radulescu: Sa punem cu totii mana sa umplem forma, sa-i dam si fond

Neobosit, asa pare Bogdan Bob Radulescu, la o privire mai atenta pe profilul sau de Facebook. Se implica in toate cauzele si campaniile care ajung la el, strange fonduri pentru cazuri umanitare, prezinta evenimente, face stand-up si filmeaza pentru Epic Show. In plus, mai este si amuzant ca Haurentiu, un personaj celebru, creat pentru a ajunge la oamenii la care nu poate altfel.

Bogdan este un actor din Cluj, ajuns influencer cu un late night show la o televiziune locala, in vremurile cand termenul nu era atat de cunoscut. Si nici usor perimat. Treaba cu influencingul nu a fost niciodata pe lista lui de “to dos”, nu a avut vreo strategie, ci spune ca si-a facut doar meseria de actor. Acum are o voce puternica, atat in comunitatea clujeana, cat si in social media. Pe care o foloseste si pentru a crea vizibilitate unor campanii sau pentru a sustine cauzele sociale care vin catre el.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related