DWF a fost nominalizată pentru 3 premii European Search Awards

DWF a fost nominalizată pentru 3 premii European Search Awards

DWF a fost nominalizată de trei ori în finala European Search Awards 2020!

Suntem mândri și onorați să-i anunțăm pe toți clienții, partenerii și prietenii noștri că am intrat pe lista scurtă a nominalizărilor European Search Awards cu nu mai puțin de trei campanii de succes. Este prima dată când DWF participă la o competiție de un asemenea prestigiu din industria marketingului online, ceea ce ne face să fim și mai entuziasmați de această reușită.

Din 2012, în fiecare an, experții de talie mondială care fac parte din juriul ESA selectează doar cele mai bune și impresionante studii de caz și proiecte digitale. Anul acesta, juriul a decis: campaniile DWF pentru WhatFontis, Denttaglio și Carrefour merită să fie incluse pe lista finaliștilor.

Cele trei categorii la care am fost nominalizați sunt:

  • MOST INNOVATIVE CAMPAIGN (SEO)
    La categoria „Cea mai inovatoare campanie SEO” am fost nominalizați pentru colaborarea cu WhatFontis - cel mai rapid și flexibil instrument de identificare a fonturilor din orice imagine. Cu ajutorul nostru, WhatFontis a căpătat vizibilitate online la nivel mondial.
  • BEST USE OF SEARCH - HEALTH
    Această nominalizare recompensează eforturile DWF de creștere a traficului organic pentru Denttaglio - o clinică stomatologică premium. Strategia SEO gândită și implementată de noi a crescut numărul de vizite din trafic organic de la 0 la 17k/lună în mai puțin de un an.
  • BEST LOCAL CAMPAIGN (SEO)
    Cea de-a treia calificare în finala premiilor ESA 2020 este o recunoaștere a rezultatelor campaniei de Local SEO pentru Carrefour România si Carrefour Market - franciza gigantului francez de retail.

"Este o mare onoare pentru noi să fim nominalizați de trei ori pentru recunoașterea rezultatelor noastre de SEO și a eforturilor neobosite care au dus la creșterea acestor campanii SEO", a declarat Sorin Drăghici (managing partner la DWF).
"Acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul echipei noastre excepționale.", a adaugat Draghici.

 

Dorim să felicităm și să urăm succes celorlalte agenții partenere din CEE Digital Aliance nominalizate: Traffic Builders | Digital Marketing Intelligence, Universem, INTREN, Peak Ace AG, Sleeping Giant Media, WebDigital - PPC Marketing Agency.

Lista scurtă a nominalizărilor la premiile European Search Awards 2020 poate fi vazuta aici: europeansearchawards.com/2020-shortlist

European Search Awards 2020, în asociere cu SEOmonitor, celebrează cele mai bune rezultate din PPC, SEO și Content Marketing din toată Europa. Competiția atrage sute de înregistrări de la cele mai creative și inovatoare agenții din sectorul digital european.

Ediția de anul acesta a evenimentului va avea loc pe 3 septembrie 2020, în cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Parlamentului din București.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DWF

Suntem agentia specializata exclusiv in servicii SEO infiintata in anul 2013. Crestem traficul organic non-brand pe site conform obiectivelor de business ale fiecarei companii care apeleaza la serviciile... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related