Manifest nou de la Coca Cola: În lumea in care pana si supereroii se cearta

Manifest nou de la Coca Cola: În lumea in care pana si supereroii se cearta

Eu am dreptate si tu gresesti. Poftim? Eu cred ca e invers. Bine. Tu gresesti si eu am dreptate. Nu, nu asa. Eu am dreptate. Ba eu. Ba eu.

Am trecut cu totii prin asta. Prin lupta ego la ego. Si am iesit invingatori. Ne-am impus, dar n-am castigat nimic. Ne-am impus, dar l-am pierdut pe celalalt. Coca Cola spune insa, ca mai pierdem ceva. Spune ca atunci cand doi sau mai multi se cearta, lumea se destrama. La propriu. Iar din asta poate iesi un spot misto. Mai ales daca ii pui si un soundtrack chill. Si mai adaugi cativa supereroi, care in loc sa salveze lumea, se cearta si ei.

Mesajul e ca toata lumea e obsedata sa i se de-a dreptate. Solutia propusa, este sa te intrebi din cand in cand, daca nu cumva tu esti cel care greseste. Cert este ca nu e nicio greseala in spotul Coca Cola. Iar touch-ul de final „hey, dar ce stiu eu?”, al personajului care vine cu solutia amiabila, intregeste personajul si walks the talk. Si bineinteles ca lumea e un loc mai bun, cand un soricel si un robot ciocnesc si isi savureaza Coca Cola.

Pretext cu care adaugam si manifestul Coca Cola realizat de for McCann Erickson, care a facut istorie in 1971:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related