[De dragul artei] Răzvan Pascu: Ce place publicului îți achită facturile. Ce e artă îți îmbogățește publicul

[De dragul artei] Răzvan Pascu: Ce place publicului îți achită facturile. Ce e artă îți îmbogățește publicul

Primul spectacol al unei comunități de artiști locali. O petrecere a unui label londonez de muzică electronică. Secțiunea de scurtmetraje a unei competiții internaționale de film. Sharing de tips&tricks despre cum să mănânci sănătos on-the-go și demonstrații de gătit. Premiera unui film românesc și Q&A cu echipa filmului.

Așa sună o săptămână de februarie la Visssual, hub cultural brașovean deschis într-o fostă fabrică de pantofi, care aduce un suflu nou într-o comunitate care ani buni a simțit lipsa unui spațiu deschis la manifestări culturale care nu sunt nici spectacole, nici performance-uri video, nici expoziții – ci toate la un loc. Brașov a primit șansa a 500mp de astfel de spațiu, într-o hală care nu se impune ca decor, ci funcționează mai mult ca o „suprastructură care ne protejează și ne asistă”, spune Răzvan Pascu, parte din echipa Amural, cei care au pus primele cărămizi pentru ce e astăzi Visssual.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

SectiuneBranded


Related