Cu pandemia nu e de glumit. Si totusi

Cu pandemia nu e de glumit. Si totusi

Nici simtul umorului nu ar trebui pierdut. E vital pentru o minte sanatoasa. Plus ca e mereu recomandat in caz de boala. Asa ca am strans cele mai bune glume si meme inspirate de coronavirus. E loc si de gluma, nu doar de frica. Atata timp cat continuam sa luam lucrurile in serios, sa urmam masurile autoritatilor, sa stam cat mai mult acasa si sa ne spalam frenetic pe maini. Si daca tot stam acasa...

 

De la B.U.G Mafia la Nationala

Mai intai, privim serios lucrurile. Asa cum au facut si agentiile din Romania care au luat deja masuri pentru aceasta perioada: lucrul de acasa, anularea intalnirilor, prudenta. Avem, in acest sens, si un ghid pentru angajati si companii pentru aceasta situatie. Si o lista cu cei care ajuta in aceste momente, fiecare, dupa puteri. 

Si acum, ca intelegem amploarea situatiei, sa facem loc glumitelor.

Nu numai pe timp de pandemie, dar si in general, Mihai Radu, Radu Calin si Dan Panaet sunt buni de urmarit daca vreti sa luati o pauza de la perspectiva sobra asupra vietii. Umor minimalist, cinism recomandat in cazuri de izolare:

 

 

 

Si fostul nostru coleg, Codrut Baciu, acum mogul in devenire, are glumitele la el, dati-i un follow cand va plictisiti

 

 

 Pe Alexandru Pomana il stiti:

 

Beni Goace ramana trollerul nostru de serviciu preferat:

 

 

De la Cina cea de Taina la pokemoni

Meme-urile cu coronavirus nu au limite de geografie sau tematica. Inainte, un indemn de la Pornhub, singurul brand care si-a permis ironii de data asta:

In afara de Corona, care chiar nu putea sa stea departe:

Si acum, sa curga cu meme:

 

Colega Tatiana vine, ca de obicei, cu insight-uri necesare de peste Prut:

 Altfel, stiti voi: stati acasa si spalati-va pe maini asa cum se spala Gloria Gaynor:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related