App de comunicare interna in 3 zile: Exploratist lanseaza Staffbase Now in Romania

App de comunicare interna in 3 zile: Exploratist lanseaza Staffbase Now in Romania

Intr-un context in care viteza de reactie conteaza mai mult ca niciodata, Exploratist si Staffbase lanseaza Staffbase Now in Romania, o aplicatie de comunicare interna care este gata de lansare in doar 3 zile, pentru a oferi un canal sigur si targetat de dialog, feedback si update-uri constante.

Numarul de cititori ai contentului din cadrul aplicatiilor personalizate Staffbase- #1 employee app a crescut cu 74% odata cu inceputul crizei de sanatate globala, in timp ce numarul de useri noi a crescut de la 100 pe saptamana la 100 pe ora. Este doar o dovada a faptului ca ceea ce tine oamenii uniti in cadrul companiilor este comunicarea.

Pentru a nu fi coplesiti de numarul mare de intrebari si pentru a nu se crea confuzie, este important ca toate mesajele sa fie concentrate intr-un singur loc.

Staffbase centralizeaza protocoalele, tine la curent angajatii prin notificari push & canale de feedback si integreaza contentul deja existent pe alte canale de comunicare.

Printre avantajele Staffbase Now se numara:

  • Onboarding-ul rapid: este suficienta doar o zi pentru design, training, content planning si lansare. In plus, Onboarding-ul este gratuit pana pe 30 iunie.
  • Nu necesita efortul unui departament de IT: adresele de email si cateva coduri simple de acces sunt de ajuns;
  • Siguranta si complianta: platforma respecta standardele ISO 27001 si SSAE-16, iar back-up-urile sunt criptate zilnic.

Daca onboarding-ul dureaza o zi, accesul angajatilor la platforma este posibil in 3 zile.

Acest lucru permite:

  • Transmiterea de informatii si stiri din surse sigure;
  • Linistirea angajatilor ca au toate resursele necesare pentru a lucra in siguranta;
  • Construirea increderii prin update-uri zilnice.

Dupa primele 15 zile, companiile au deja datele necesare pentru a trece in etapa de maximizare a reach-ului si relevantei.

350 de companii lider de piata - printre care Vodafone Ziggo, Max Mara si Adidas -  folosesc deja Staffbase, bazandu-se din ce in ce mai mult pe aplicatie in perioada Coronavirus.

Odata cu sfarsitul crizei, pe care ni-l dorim cu totii cat mai repede, platforma de comunicare interna ramane o resursa extrem de utila pe termen lung, pe care angajatii vor fi deja obisnuiti sa o foloseasca pentru a-si eficientiza munca de acasa sau de la birou.

Exploratist- brand & employee experience agency este reprezentatul oficial Staffbase in Romania si singurul partener din Europa de Sud-Est care ofera consultanta pe strategie, design si implementare, atat pe internal comms, cat si pe change management si securizarea angajatilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related