Cum poti conecta o intreaga organizatie @ Future Workforce cu Exploratist si Staffbase

Cum poti conecta o intreaga organizatie @ Future Workforce cu Exploratist si Staffbase

Cultura organizationala se construieste prin comunicare.
Daca si tu esti un promotor al comunicarii interne, te asteptam la “Future Workforce: Connect Your Entire Organization”, un eveniment inovator despre cum poti crea engagement autentic prin canale relevante, alaturi de Exploratist- brand & employee experience agency si Staffbase #1 employee app solution.

Nu este niciun secret: oamenii sunt cea mai importanta resursa a unei companii. Insa ei pot contribui cu adevarat doar daca sunt bine informati si implicati in dialog.

 

Intr-un moment in care mesajele organizatiilor conteaza mai mult ca niciodata, angajatii sunt deconectati.
Cauza: majoritatea retelelor traditionale de comunicare sunt depasite.

Este timpul sa cream punti solide si sa gasim acele canale care pot schimba regulile jocului.
Comunicarea de astazi este digitala, iar digital inseamna, in primul rand, mobil.

Suntem entuziasmati sa anuntam ca, dupa un an de colaborare, Exploratist devine reprezentatul oficial Staffbase in Romania si singurul partener din Europa de Sud-Est.

Staffbase este cea mai completa platforma de comunicare destinata angajatilor din cadrul companiilor mari si multinationalelor. Colegii se conecteaza in timp real, avand acces instant atat la tipuri noi de resurse, cat si la aplicatiile interne deja existente.

 

In timp ce platformele de intranet sunt construite cu focus pe nevoile organizatiei, Staffbase se focuseaza pe interesele si nevoile oamenilor, transformand fiecare punct de comunicare din calatoria angajatilor intr-o experienta relevanta, pozitiva si utila.

"Am imbinat cea mai noua tehnologie de comunicare interna de la Staffbase cu serviciile 360° pe parte de employee experience ale Exploratist pentru a putea oferi, in Romania, o platforma care conecteaza intreaga organizatie rapid, eficient si in linie cu trendurile digitale. Incepand de astazi, mesajele-cheie pot ajunge instant catre intreaga echipa prin notificari trimise de pe aplicatia ta branduita." Silviu Andrei Petran (Managing Director @ Exploratist).

 

Te invitam sa cunosti echipa Staffbase si sa descoperi cum poti imbunatati fiecare zi la birou prin:

  • Revitalizarea culturii organizationale prin comunicare personalizata;
  • Cresterea engagement-ului si fluidizarea mesajelor catre toate nivelele;
  • Maparea celor mai importante momente de interactiune si asocierea lor cu experiente placute;
  • Integrarea tuturor canalelor de comunicare si chat-urilor, precum si a continutului video si tehnicilor de gamification.

 

Speakerii care vor fi prezenti la eveniment sunt Peter Heuvelman (Partner Manager) & Dao Tran (International Partnerships).

"Companiile mari au inceput sa realizeze ca brandurile lor trebuie sa fie bine finisate atat la exterior, cat si la interior. Oamenii se asteapta ca fiecare interactiune sa fie o experienta personalizata. Totusi, doar 13% dintre angajati sunt de acord ca aceasta nevoie le este satisfacuta la locul de munca. Partea buna este dorinta in crestere a organizatiilor de a lansa noi canale digitale care sa schimbe modul in care se transmite informatia." Peter Heuvelman (Partner Manager @ Staffbase)

 

Intalnirea va avea loc in data de 12 martie in Bucuresti.
Pentru a oferi cel mai bun cadru pentru socializare si schimb de idei, numarul de locuri este limitat. Te rugam sa ne trimiti datele tale de contact la adresa [email protected] pentru a-ti putea oferi o invitatie, alaturi de toate detaliile.

“Future Workforce: Connect Your Entire Organization” este un eveniment Touchpoint!, creat si gazduit de Exploratist.
Seria Touchpoint! are ca scop descoperirea si explorarea acelor momente si experiente care conteaza cel mai mult in calatoria angajatilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related