Starcom MediaVest Group a fost desemnata Agentia de Media a Anului 2004

Starcom MediaVest Group din a carui componeta fac parte Starcom USA, Media Vest si Starlink, a primit din partea revistei Advertising Age titlul de Agentia Media a Anului 2004.

Este cel de-al doilea an consecutiv in care Starcom Media Vest Group castiga aceasta distinctie, conform clasamentului realizat anual de revista americana Advertising Age, dovedindu-si asfel pozitia de lider incontestabil pe piata media.

Pozitia de lider intr-o piata aflata in continua schimbare, coroborata cu un record demonstrat in castigarea de noi conturi precum Procter&Gamble Co, Masterfoods USA si Sara Lee Corp. au adus Starcom Media Vest Group titlul de Agentia Media pentru 2004.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related