Publicis Groupe anunta preluarea capitalului majoritar in agentiile Leo Burnett&Target, Starcom MediaVest Group, Optimedia, The Practice si iLeo

Publicis Groupe anunta preluarea capitalului majoritar in agentiile Leo Burnett&Target, Starcom MediaVest Group, Optimedia, The Practice si iLeo

Grupul Publicis a anuntat astazi semnarea unui acord final pentru cresterea participatiei sale la un procent de 51% din capitalul agentiilor afiliate: Leo Burnett&Target, Starcom MediaVest Group, Optimedia,The Practice si iLeo. In functie de aprobarea autoritatilor de reglementare, este preconizat ca tranzactia sa se incheie in primul trimestru al anului 2014, precizeaza un comunicat emis de grup.

Teddy C. Dumitrescu si Stefan Iordache vor conduce in continuare operatiunile din Romania in calitate de CEOs. Management-ul companiilor ramane neschimbat. In plus, Teddy C. Dumitrescu va indeplini si rolul de Country Chairman al Grupului Publicis in Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related