EduPedu.ro – publicație online dedicată educației cu peste 2.5 milioane de vizitatori unici lunar - se alătură rețelei Thinkdigital

EduPedu.ro – publicație online dedicată educației cu peste 2.5 milioane de vizitatori unici lunar - se alătură rețelei Thinkdigital

Asociația pentru educație EduPedu și divizia adnetwork a Thinkdigital au încheiat un parteneriat în urma căruia toate spațiile de publicitate ale celui mai vizitat site românesc cu informații de calitate din zona educației vor fi administrate exclusiv de compania specializată în marketing și vânzări online, începând cu luna aprilie 2020.

EduPedu este un proiect online susținut de mai mulți jurnaliști cu o vastă experiență, printre care Raluca Pantazi (14 ani experiență, 10 ani la Hotnews), Mihai Peticilă (15 ani experiență, 10 ani la Știrile Pro TV), Costin Ionescu (24 de ani experiență, 20 la Hotnews) sau Mădălina Belu (15 ani experiență în advertising și IT).

 

Susținem educația cât mai liberă de ingerințe politice și de închistarea în valorile trecutului. Stăm mereu cu ochii pe cei cărora votanții le-au încredințat conducerea acestui domeniu și ne folosim toată experiența jurnalistică dobândită în ani de presă pentru a investiga afacerile obscure din învățământ, pentru a denunța și critica abaterile de la obiectivul suprem al actului de educație – binele copilului, dar și pentru a promova inițiativele benefice și oamenii care fac diferența în școlile și grădinițele lor”, explică Raluca Pantazi misiunea pe care și-o asumă EduPedu.ro.

 

Suntem într-o perioadă în care devine tot mai evident că presa digitală se împarte mai clar între livratorii de afișări la kilogram, fără niciun respect pentru ce înseamnă responsabilitate, informare corectă și meseria de jurnalist, și proiectele muncite, responsabile, echilibrate, de tipul EduPedu, care fac exact opusul: sacrifică cifrele uriașe și adesea irelevante de audiență, în favoarea unei construcții durabile, pe termen lung. Noi ne propunem să fim aliații acestui gen de jurnalism și noul parteneriat ne ajută să ne întărim această poziționare”, spune Dragoș Stanca (managing partner al Thinkdigital).

 

EduPedu a adunat în luna martie 2020 un trafic total de peste 2.5 milioane de unici si 6.8 milioane de afișări.

Thinkdigital – companie care oferă servicii de marketing digital (creație, strategie si performance) dar și de valorificare a spațiilor online - are în portofoliul diviziei adnetwork mai multe site-uri de calitate românești, printre care Doc.ro, Biziday.ro, IQads.ro, Newsweek.ro, Monday Memo, dar si platforme internaționale precum Euronews.com ori TripAdvisor. Compania a creat, de asemenea, și prima rețea de podcasturi din România. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related