Gesturi mici în cinstea faptelor mari

Gesturi mici în cinstea faptelor mari

De o luna, de cand pandemia a inceput sa afecteze Romania, am vorbit in mai multe randuri despre faptele bune si reteaua de solidaritate care creste, se transforma si devine din ce in ce mai solida (episoadele binelui aici: 12 și 3). Dupa cum spuneam, faptele bune sunt de toate felurile. De la lucrarile artistilor care coloreaza orasele pustii si cantece din izolare, la donatii pentru echipamentele necesare in spitale.

O initiativa frumoasa pe care o dam mai departe este si #CafeaPentruSpitale. Doctorii au nevoie de multe zilele acestea, de la echipament de protectie, la masuri administrative coerente. Au nevoie de somn si incurajare. Iar cafeaua ajuta mereu. Un gest mic e, uneori, chiar ceea ce avem nevoie pentru a duce orice zi mai departe. Cei de la Frez s-au alăturat inițiativei și vor livra cafea proaspăt prăjită spitalelor din Argeș implicate în lupta împotriva Covid-19. Au început programul de donații cu 30 de kilograme de cafea. Poți ajuta și tu doctorii cu o cafea:

 

Orice gând bun, orice fel de mulțumire, orice ajutor e important în aceste zile. Cu fiecare astfel de faptă bună, rețeaua solidarității e mai puternică. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related