BestJobs: Anunțurile pentru voluntariat pot fi publicate gratuit până în 30 aprilie

BestJobs: Anunțurile pentru voluntariat pot fi publicate gratuit până în 30 aprilie

Platforma de recrutare online BestJobs vine în ajutorul ONG-urilor și anunță că, începând de astăzi (14 aprilie 2020) până în 30 aprilie 2020, pot fi publicate gratuit anunțurile pentru acțiuni de voluntariat.

Prin această măsură, platforma își arată aprecierea față de cei care dau dovadă de implicare și pasiune, pentru cei care fac un sacrificiu personal pentru a contribui, în contextul actual, la o cauză nobilă. 

Pentru a putea publica gratuit un anunț de recrutare pentru poziții de voluntariat, ONG-urile trebuie să selecteze, în platforma BestJobs, categoria "voluntariat" din rubrica "Tip de angajare".

Încă din 24 martie, BestJobs s-a alăturat inițiativelor de limitare a răspândirii coronavirusului și permite angajatorilor să posteze gratuit, până joi, 30 aprilie, anunțuri cu joburi remote (muncă de la domiciliu). Demersul BestJobs vine în contextul nevoii tot mai mari a companiilor de a se alinia la noul mod de lucru în contextul epidemiei de Coronavirus.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related