Dell G Series: cum îți alegi laptopul atunci când ești creator de conținut

Dell G Series: cum îți alegi laptopul atunci când ești creator de conținut

Unul dintre lucrurile pe care le-am învățat în perioada izolării este că avem nevoie de tehnologia potrivită pentru a fi mobili , pentru a ne face jobul de oriunde, cu succes, fără să le limităm la o locație anume. Însă ce facem atunci când trebuie sa creăm conținut și depindem de calitatea monitorului?
Poate un ecran de laptop sa fie la fel de eficient?

Dacă vorbim despre creatorii de conținut (grafică, editare foto/video), ceea ce căutăm într-un computer, fie că este un desktop PC sau un laptop, sunt puterea, performanța și capacitatea de a expune fidel și clar, în grafică, produsele (creațiile) profesioniștilor. Datorită noilor inovații în tehnologie, nu trebuie să renunți la mobilitate (laptop) în favoarea performanței (desktop). Acum le poți avea pe ambele într-un singur dispozitiv.

Compania de tehnologie Dell Technologies a lansat Dell G series, trei laptopuri special concepute pentru arhitecți, designeri, graficieni și alți creatori de conținut, precum și pentru gamers. Acestea sunt alcătuite din cele mai performante componente, care, puse laolaltă, compun cele mai elegante și rapide dispozitive. 

 

Eleganță și calitate în Dell G3

Este laptopul entry-level, care îți permite să-ți pui la lucru creativitatea și să te și joci, atunci când găsești puțin timp.

Display și performanță: disponibil în variante de 15" și de 17", G3 este conceput cu placă grafică separată NVIDIA® GeForce® și procesoare Intel® din a opta generaţie

Noul laptop Dell G3 de 15” este proiectat cu tehnologia dinamică Game Shift, placă grafică separată NVIDIA® GeForce® și procesoare până la Intel® i7 din a 9-a generație.

 

Grafica este la următorul nivel, cu Dell G5

Dell G5 este un laptop de 15", cu un design de 24 mm, care oferă imagini la calitate superioară datorită plăcii grafice NVIDIA® GeForce® GTX 1060 şi celor mai noi procesoare Intel® Quad-Core şi Hex-Core™ din a opta generaţie.

Pentru a spori gradul de performanță, laptopul este proiectat cu un cadru îngust și tehnologie de răcire optimă, totul într-un design elegant.

 

Ce îl distinge?

Arhitectura de procesor grafic NVIDIA Turing™ și platforma NVIDIA RTX™ oferă experiențe rapide, realiste, îmbunătățite prin inteligență artificială. Urmărirea razelor simulează adevăratul comportament al luminii pentru redarea în timp real, la calitate cinematografică a jocurilor cu cel mai intens conținut vizual. Iar o combinație între redarea avansată a sistemului VR, urmărirea în timp real a razelor și AI aduce un nou nivel al realismului pentru conținutul de realitate virtuală. Descoperă mai multe despre Dell G5 aici.

 

Design subțire cu aceleși standarde ridicate pentru grafică: Dell G7

Subțire și ultra-performant. Laptopul pentru jocuri Dell G7 de 15" sau de 17”, conceput să ofere o experienţă de joc captivantă.
Prevăzut cu placă grafică NVIDIA® GeForce® şi cele mai noi procesoare Intel® Quad-Core şi Hex-Core™ din a opta generaţie.

Sistemul de răcire cu ventilator este dual, astfel încât el rămâne rece în timp ce acțiunea devine fierbinte. Design-ul său elegant este, cu adevărat remarcabil, iar puterea lui nu se abate de la standarde: face față celor mai sofisticate cerințe de performanță.

Laptopurile Dell G series aduc un nou înțeles performanței în contextul mobilității.
Oferă-ți ocazia să testezi noile standarde ale performanței, cu Dell!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related