Cursuri Creative oferă un curs cadou pentru fiecare înscriere la trainingurile de comunicare

Cursuri Creative oferă un curs cadou pentru fiecare înscriere la trainingurile de comunicare

Persoanele care vor achiziționa un curs de comunicare oferit de agenția Cursuri Creative, până pe data de 15 mai, vor primi acces gratuit la alte 14 ore de training. Participanții  vor putea alege cursul gratuit dintr-o listă de 8 programe complementare. Campania “Cumperi un curs, primești unul cadou” se aplică trainingurilor susținute live în perioada mai – iunie.     

Cele cinci cursuri care fac parte din campanie sunt:  Marketing Digital, Social media optimization, Inițiere în Wordpress, Inițiere în copywriting și content writing și Planificarea și organizarea evenimentelor. La achiziția oricărui curs din pachet, participanții își pot alege un altul din lista de 8 traininguri disponibile:  “Marketing Digital” , “Social Media Optimization”, “Inițiere în copywriting și content writing”, “Planificarea și organizarea evenimentelor”,  “Strategii practice de PR”, “Inițiere în Google Adwords”, “Vânzător sau Învins. Un training de vânzări ALTFEL” și “Etichetă și protocol în afaceri”.                   

            

După o lună în care am evaluat nevoile oamenilor interesați de cursuri și modul în care se adaptează acestei noi situații, am ajuns la concluzia că deciziile lor de a continua să învețe trebuie să fie încurajate și răsplătite. Credem că cea mai bună răsplată este să oferim și noi conținut gratuit pentru ca ei să continue să învețe. Cu sau fără restricții de mișcare, sloganul agenției noastre este Never stop learning, sintagmă pe care acum o vedem mai actuală ca oricând.”, spune Bianca Preda, business managerul agenției Cursuri Creative.

 

Programele fac parte din portofoliul celor mai populare cursuri ale agenției. Ele au fost susținute deja în format live în ultima lună, trainerii adaptându-și conținutul la noile condiții de livrare. Durata medie a cursurilor este de 14 ore, fiind susținute pe parcursul unui week-end. Acest lucru le permite persoanelor care lucrează la distanță să participe la curs, iar informațiile se livrează într-un mod intensiv, cu posibilitatea de a lucra la proiecte individuale și după finalizarea trainingurilor.

Cursurile achiziționate în cadrul pachetului cadou beneficiază de toate avantajele programelor clasice, incluzând examenele de acreditare la care vor putea participa odată cu ridicarea restricțiilor.       

“Avem deja o experiență de aproape 10 cursuri pe care le-am susținut prin platforma Zoom în perioada de izolare. Ne-am adaptat, am învățat împreună cu participanții cum să folosim platformele digitale pentru o experiență mai bună la curs. Surpriza cea mai mare în această perioadă a fost interesul crescut pentru aceste traininguri din partea românilor care locuiesc în afara țării.”, a mai spus reprezentantul agenției.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related