[Voci online] Dragoș Stanca: Sunt out-of-fashion. Iubesc nuanțele, echilibrul și profunzimea, care uneori înseamnă texte lungi

[Voci online] Dragoș Stanca: Sunt out-of-fashion. Iubesc nuanțele, echilibrul și profunzimea, care uneori înseamnă texte lungi

De pe vârful anilor de experiență în media, Dragoș Stanca ar putea comunica pe anumite subiecte fără să îi pese de părerile celor care îl citesc sau îl ascută. Dar a rămas cu un soi de ”defect profesional”, de pe vremea când era jurnalist. Ține la diversitate, ascultă atent opiniile venite din comunitatea care îl urmărește online și la radio, mai ales pe cele care îi contrazic ideile.

”E o calitate pe care o am de pe vremea în care eram jurnalist “old school”, unde nu publicam niciodată nimic fără o opinie care să balanseze o altă opinie exprimată în material. Da, știu, exotic. Nu consider că lumea e zugrăvită în alb și negru, nu cred că doar una din bule are dreptate, nu cred că dacă nu ești de acord cu mine ești împotriva mea”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Sectiune



Branded


Related