Noul portal web realizat de echipa cunoscutei reviste BIZ se alătură rețelei premium operate de Thinkdigital în România

Noul portal web realizat de echipa cunoscutei reviste BIZ se alătură rețelei premium operate de Thinkdigital în România

Site-ul revistabiz.ro, care include proiectul special bizromania.ro, s-au alăturat rețelei de site-uri premium operat în România de Thinkdigital.

Proiectul web, realizat de o echipă experimentată aflată în spatele brandului BIZ – care apare neîntrerupt de mai bine de 20 de ani - are deja o audiență online semnificativă de peste 400.000 de vizitatori unici, lunar.

Cu oameni de business cunoscuți care semnează materiale în site, cu activări speciale spectaculoase, cu proiecte care includ evenimente și dezbateri vii online, revistabiz.ro e un mediu curat, care nu apelează la tehnici de tip click bait pentru a-și mări artificial traficul.

 

BIZ este un brand cu o tradiție de 20 de ani în piața media din România, care are exprimări diverse, de la evenimente la print și proiecte speciale complexe. Punem accent  mai mare, acum, și pe partea de digital și sunt convinsă că vom avea în Thinkdigital un partener strategic important o dată cu deschiderea acestui capitol”, a comentat Marta Ușurelu, owner BIZ.

 

Thinkdigital e onorat să aibă încrederea unor playeri precum BIZ, care au dovedit în timp perseverență, seriozitate și profesionalism, în ciuda permanentei tentații de a merge pe calea ușoară a gloriei aparente pe care o poți obține în online azi exploatând vulnerabilitățile care pot permite unor publisheri să crească rapid o audiență obținută prin metode discutabile. Sunt convins că revistabiz.ro va face casă bună în oferta noastră de tip adnetwork adresată marilor agenții media și clienților alături de alte proiecte premium din zona de business media, realizate de echipe de jurnaliști de prestigiu, printre care Biziday sau Monday Memo”, spune Dragoș Stanca, managing partner al Thinkdigital.

 

BIZ este o prezență constantă pe piața media din România încă din anul 2000. Proiectul s-a impus prin calitatea editorială, evenimente și un accent deosebit pus pe design, unde a fost recunoscut ca primul brand din România laureat al Red Dot Design (2015). Revista realizează nenumărate proiecte speciale și topuri recunoscute ca standard în industrie.

Thinkdigital este o companie regională dedicată industriei media online care activează în 3 mari direcții de business: sales house/adnetwork (reprezentare vânzări pentru publisheri), strategie/creație (servicii de agenție digitală) și media/performance (strategii de media online și campanii tip CPC).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related