ACT PR și Enhance Studios prezintă noua identitate vizuală a societății de avocatură Pelinari & Pelinari

ACT PR și Enhance Studios prezintă noua identitate vizuală a societății de avocatură Pelinari & Pelinari

ACT PR și Enhance Studios au finalizat procesul de rebranding Pelinari & Pelinari. O nouă identitate vizuală și un nou website sunt menite să consolideze poziția societății de avocatură și să îi reitereze misiunea și valorile.

Procesul a început printr-o analiză a modului în care compania se raportează la clienții și la echipa de colaboratori, a viziunii care a fundamentat brandul și cum acesta este perceput în spațiul public.

 

‘’Pelinari & Pelinari este o societate de avocatură creată pe principii solide, rezultatul Parteneriatului și viziunii împărtășite de doi profesioniști în avocatura de business. Din analiza preliminară procesului de rebranding propriu-zis, am înțeles că Parteneriat este cuvântul care definește cel mai bine echipa Pelinari & Pelinari atât în relația cu clienții, cât și cu echipa internă. Iar pentru noi, cele două P-uri din lettermark au devenit, mai mult decât inițialele numelui fondatorilor, cel mai important element al mesajului pe care urma să îl transmitem.’’, Sabina Dîlvaru Stănescu (Managing Partner ACT PR).

Avocații din echipa Pelinari & Pelinari sunt experți în dreptul afacerilor și oferă soluții inteligente pentru probleme juridice, atât instituțiilor publice, cât și companiilor private, ori persoanelor fizice. Într-un mediu de afaceri dinamic, aptitudinile juridice și expertiza academică ale avocaților Pelinari & Pelinari le permit să ofere servicii de excepție.

Înțelegând contribuția fiecărui membru al echipei la succesul proiectelor care sunt încredințate societății de avocatură, ne-am dorit ca imaginea lor să fie integrată în puzzle-ul noului branding. Ca atare, primul pas a fost realizarea fotografiilor cu membrii echipei Pelinari & Pelinari. Ședința foto a avut loc chiar în incinta biroului lor, o impresionantă clădire monument istoric din Str. Mântuleasa nr. 17 din București. Acest context ne-a ajutat să transmitem o imagine autentică și cât mai aproape de ceea ce înseamnă Pelinari & Pelinari în activitatea zilnică de la birou.

Portretele și fotografiile de atmosferă realizate au fost utilizate pentru designul site-ului și al colateralelor, oferind proiectului coerență vizuală.

 

Noua identitate vizuală Pelinari & Pelinari

În dezvoltarea noii identități s-a lucrat, în primul rând, la identificarea unei linii de design care să plaseze în contemporaneitate un brand definit de valori tradiționale. De aici utilizarea fonturilor de tip Sans Serif și geometrizarea lettermark-ului.

‘’Noua identitatea vizuală își propune să se delimiteze de culorile și elementele uzuale în brandingul din domeniul juridic, prin utilizarea culorii violet. Aceasta simbolizează înțelepciune, încredere și creativitate. Background-ul alb transmite comunicare și transparență, două valori fundamentale ale brand-ului Pelinari & Pelinari. Auriul creează un contrast spectaculos cu violetul și simbolizează pozitivitate, optimist și tradiție, fiind o culoare a învingătorilor. Jocul dintre culori, patternuri, texturi și umbre oferă brand-ului profunzime și prospețime.’’, Șerban Iliescu (Creative Director & Managing Partner Enhance Studios).

 

Noul website de prezentare al societății de avocatură Pelinari & Pelinari

Noul website de prezentare pelinari.ro reflectă întreaga viziune a conceptului și a identității vizuale propuse de ACT PR și Enhance Studios. El prezintă într-o manieră simplificată și intuitivă, structura și domeniile de practică ale societății de avocatură Pelinari & Pelinari, istoricul și expertiza. De asemenea, în secțiunea de blog, avocații specializați în diverse arii de practică prezintă noutățile în domeniile lor și răspund preocupărilor principale ale clienților.

 

Echipa de creație și implementare a fost coordonată de:
Sabina Dîlvaru Stănescu, Communications Specialist, ACT PR
Șerban Iliescu, Creative Director, Enhance Studios
Horia Stan, fotograf, Lookool Creative Studios

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related