Dare Digital susține comunitatea și companiile afectate de criza covid19 printr-un serviciu gratuit de “Terapie de brand”

Dare Digital susține comunitatea și companiile afectate de criza covid19 printr-un serviciu gratuit de “Terapie de brand”

În contextul în care tot mai multe companii trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar și a resurselor necesare pentru a-și continua activitatea, Dare Digital lansează campania Terapie de Brand care are scopul de a găsi soluții problemelor de business cu care se confruntă brandurile ca urmare a crizei covid19. Cei peste 35 de specialiști în digital și business din ecosistem se vor implica în soluționarea provocărilor de comunicare, marketing și modele de afaceri alături de companiile înscrise în program.

Filosofia pe care a fost construită agenția Dare Digital se bazează pe oferirea de soluții personalizate, particulare fiecărei nevoi de business a fiecărei companii printr-un mix perfect creat între specialiști și campaniile sau brandurile pentru care aceștia aleg să lucreze.

 

„Comportamentul de consum și nevoile oamenilor s-au schimbat în mod decisiv în ultimele 3 luni și este clar că acum, mai mult decât înainte, brandurile au nevoie de susținere potrivită contextului specific în care se află în această perioadă. Dare Digital are la bază un ecosistem de specialiști cu valori și expertiză diferită față de standardul pieței. În această perioadă ei au fost alături de business-urile din portofoliul agenției pentru a oferi soluții la cheie și, totodată, pentru a identifica oportunități. Din acest motiv am decis să contribuim și să ajutăm și alte business-uri, astfel că ne punem la dispoziție experiența pentru a ajuta companiile să iasă din criză, în primul rând prin consultanță de business, apoi prin marketing, soluții de digitalizare, comunicare, tehnologie sau media.”, spune Ciprian Susanu (General Manager Dare Digital).

 

„Pandemia a creat un efect cu ecou pe termen lung în societate. Un ecou care transformă ireversibil felul în care consumăm advertising, felul în care ne raportăm la brand-uri și interacționăm cu ele în social media. E nevoie de o recalibrare a mesajelor în perioada următoare. E nevoie de sensibilitate și autenticitate pentru a pune pe primul loc nevoile audienței. Cred că nu a fost niciodată un moment mai bun să punem creativitatea în slujba binelui. Terapie de Brand înseamnă că suntem aici să-i ajutăm pe the good guys - branduri pentru care audiența nu înseamnă doar cifre de afaceri - să facă tranziția la noua normalitate,”, spune Andreea Marcu (Creative Director Dare Digital).

 

“Criza poate aduce perioade dificile pentru business-uri cât și oportunități. Depinde din ce unghi alegi să o privești. Cred că dacă îți ajustezi strategia de media, înțelegi îndeaproape schimbările în comportamentul de consum, înțelegi noul context și rămâi aproape de oameni, poți face în continuare performanță în advertising, inclusiv într-o perioadă de adversitate,”, spune Alin Constantin Nemuț (Media Strategy Director  Dare Digital).

 

Serviciile oferite de Dare Digital prin intermediul campaniei Terapie de brand vor susține companiile oferind consultanță la nivel de strategie de marketing și comunicare, SEO, Social Media, web development, creație și concepte creative de campanii sau comunicare, dezvoltare de business și identificarea de parteneriate strategice sau direcții oportune de digitalizare și produse sau servicii care pot fi lansate în raport cu contextul.

Terapia de brand este oferită pro bono companiilor care contribuie în comunitate prin donații, produse sau servicii gratuite potrivite ariei lor de expertiză. De acest tratament vor putea beneficia inclusiv companiile care au fost nevoite în această perioadă să-și suspende complet activitatea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related