IAA x IQOS ne invită la webinarul live Connectivity 4 Better cu Adrian Boțan, moderat de Andi Moisescu

IAA x IQOS ne invită la webinarul live Connectivity 4 Better cu Adrian Boțan, moderat de Andi Moisescu

Joi, 25 iunie, IAA și IQOS, într-un efort comun de a oferi perspective noi industriei de marketing și publicitate din România și celor interesați de aceste domenii, organizează webinarul online Connectivity 4 Better. Webinarul va fi transmis live de la ora 14:00 și este moderat de Andi Moisescu. Invitatul special al acestei ediții este Adrian Boțan, Chief Creative Officer Europe în cadrul McCann Worldgroup.

IQOS este Connectivity Partner al seriei de evenimente Connectivity 4 Better și se alătură inițiativei IAA de a susține comunitățile care continuă să inoveze și să inspire. În cadrul acestor evenimente, profesioniști internaționali de top abordează subiecte care provoacă audiența: de la modul în care o situație de criză globală ne-a făcut să căutăm soluții creative, până la modul în care căutăm oameni cu idei similare pentru a inova în contexte atipice. Pentru webinarul din 25 iunie, IQOS oferă 70 de invitații celor care se înscriu pe pagina de Facebook a IAA.

Adrian Boțan este Chief Creative Officer Europe în cadrul McCann Worldgroup și una dintre cele mai faimoase minți creative românești din lume, cu o experiență de peste 20 de ani în publicitatea românească și internațională.

În 2011, Adrian Boțan a fost creatorul campaniei ROM american, care a adus primele două mari premii pentru o agenție românească la Cannes. Sub mandatul lui Boțan, rețeaua a obținut mai multe premii și recunoașteri internaționale pentru creativitate în ultimii cinci ani, inclusiv premiul pentru Rețeaua Europeană a anului 2019 la Cannes Lions, Premiul pentru Rețeaua Europeană a anului acordat de revista Campaign în 2018 și 2019. Tot în 2019, Adrian a fost numit EMEA Creative Person of the Year de revista Campaign UK. În calitate de CCO pentru Europa Centrală și de Est și McCann București, el a revitalizat regiunea și a câștigat un număr constant de premii Clio, One Show, D&AD, Titanium și un dublu Grand Prix la Cannes. Adrian locuiește în prezent la Londra, unde, potrivit propriilor sale cuvinte, îi lipsesc provocările învigorante din Europa de Est și trecerea naturală a anotimpurilor.

„Credem că împreună putem redefini industria noastră pentru a o face și mai relevantă și mai utilă pentru societate și consumatori. Și nu putem face asta dacă nu avem alături parteneri care împărtășesc aceleași valori cu noi.” – a declarat Diana Flutur, Director Proiect al IAA România.

IQOS este un produs destinat fumatorilor adulti care altfel ar continua sa fumeze. IQOS nu este lipsit de riscuri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related