UNIVERSUM în parteneriat cu Romexpo și Arena Events lansează cel mai mare spațiu amenajat pentru evenimente drive-in din București: DriveIn Romexpo

UNIVERSUM în parteneriat cu Romexpo și Arena Events lansează cel mai mare spațiu amenajat pentru evenimente drive-in din București: DriveIn Romexpo

DriveIn Romexpo este răspunsul noului context în care unele restricții asupra vieții sociale au fost ridicate, în timp ce altele rămân în vigoare. Pe 19 iunie se lansează cel de-al doilea spațiu de evenimente în aer liber, realizat de UNIVERSUM în parteneriat cu Romexpo și Arena Events, care va avea, pentru început, 183 de locuri disponibile și un ecran LED de mari dimensiuni FULL HD, cu o lungime de 16 m și înălțime de 9 m.

După succesul pe care l-au avut evenimentele organizate la Event Park Snagov din ultimele săptămâni, organizatorii au decis să aducă această experiență din America anilor ‘50- ‘60 și în mijlocul orașului. Astfel că, pe 19 iunie, Global Records organizează The Concert DriveIn – Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Roxen, urmat de The Concert DriveIn – INNA, Irina Rimes, The Motans pe 20 iunie și The Concert DriveIn – Azteca&IAN, Killa Fonic, NANE, Oscar pe 21 iunie. Iar pe 24 iunie, UNIVERSUM începe seria de proiecție de filme drive-in cu blockbusterul Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020) și pe 25 iunie, filmul Just Mercy.

Accesul la evenimentele de tip drive-in se va face pe la intrarea B, din Bulevardul Expoziției, pe platforma 12, cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. Cei care își doresc să participe la eveniment trebuie să țină cont de faptul că în fiecare mașină sunt permise maximum 4 persoane care fac parte din aceeași familie. De asemenea, sonorizarea va fi realizată printr-un sistem audio FM, care va permite redarea sunetului la boxele mașinilor sau alte dispozitive, tocmai pentru ca toți participanții să se bucure de o experiență la cele mai înalte standarde. 

 Biletele sunt disponibile online.

 

,,După lansarea primului concept de evenimente de tipul drive-in la Lagoo Snagov, am decis să oferim această experiență nouă pentru bucureșteni și în mijlocul orașului, tocmai pentru a fi mai accesibil, construind cel mai mare spațiu amenajat pentru evenimente drive-in la Romexpo.

DriveIn Romexpo împreună cu Event Park Snagov au fost gândite ca fiind cele două variante de escapadă a bucureștenilor din agitația urbană. Aceste evenimente drive-in îți oferă intimitate și un sentiment de libertate, pentru că din interiorul vehiculului se poate regla volumul, aerul condiționat și încălzirea după preferință. Este o formă cu adevărat alternativă de divertisment: cinema plus cină, în același loc, cu acces confortabil și rapid, în timp ce se păstrează distanțarea recomandată de autorități.” a declarat Cristian Hossu (Managing Partner, UNIVERSUM).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related