Vara 2020 începe cu THE CONCERT - cel mai mare concert din România! 3 zile de concerte și distracție la Romexpo

Vara 2020 începe cu THE CONCERT - cel mai mare concert din România! 3 zile de concerte și distracție la Romexpo

Vara anului 2020 începe cu THE CONCERT - cel mai mare concert din România, care durează trei zile - 30, 31 mai și 1 iunie, la Romexpo! Un eveniment de muzică și entertainment unic în țară, care aduce un concept vibrant, plin de culoare și energie - POP POP POP.

Alina Eremia, AMI, ANTONIA, Carla's Dream, INNA, Irina Rimes, Mark Stam, Minelli, PAX, Sickotoy, The Motans, Vanotek și 5GANG sunt artiștii care vor urca pe scena de la Romexpo.

THE CONCERT oferă mediul ideal pentru abordarea creativă a mai multor stiluri artistice, iar conceptul evenimentului de anul viitor vine cu nuanțe de pop art, pop music, pop culture, toate prezentate în culori vii, în spiritul copilăriei și al libertății.

Cele trei zile de concerte vor aduce un concept inedit, un mix fantastic între unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, muzică bună, distracție și, nu în ultimul rând, baloane de toate formele și culorile. Toate acestea, dar și multe alte surprize vor fi ingredientele evenimentului THE CONCERT.

Conceptul POP POP POP va transforma Romexpo într-o zonă uriașă de activări și jocuri pline de culoare, folosind forme supradimensionate, lumini, culorile specifice verii și, cel mai important, concerte susținute de cei mai în vogă artiști români.

Abonamentele pentru cele trei zile de concerte au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related