Creativitatea în vremea coronavirus: antrenorii creativilor câștigători de Cannes Lions organizează un training online pentru comunitatea UPGRADE 100

Creativitatea în vremea coronavirus: antrenorii creativilor câștigători de Cannes Lions organizează un training online pentru comunitatea UPGRADE 100

Echipa Mindscapes, reprezentată de unul dintre cei mai bine cotați speakeri ai festivalului UPGRADE 100 – ex. iCEE.fest, Ravid Kuperberg, va prezenta un webinar adaptat noilor condiții de piață dictate de pandemie miercuri, 15 iulie, începând cu ora 10.

În cadrul seminarului vor fi analizate direcțiile strategice bune și greșelile făcute de branduri până acum – precum și modul în care oamenii de creație pot livra rezultate rapide și eficiente pentru clienții lor în noua ordine globală dominată de precauție și bugete mai reduse de comunicare. 

Comunitatea din jurul festivalului consacrat sub brandul iCEE.fest și repoziționat anul trecut ca UPGRADE 100 - o dată cu adăugarea mai multor linii de conținut legate de transformarea digitală - e invitată să participe la eveniment gratuit. Noii membrii ai comunității din jurul platformei de conținut și a festivalului sunt bine-veniți, de asemenea, pe bază de înscriere.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Coca-Cola și Radio Guerrilla, oferă o premieră în modul de abordare: selecția celor interesați se face fără nici un cost dar, după webinar, participanții sunt invitați să își exprime mulțumirea plătind suma pe care o consideră corectă, versus valoarea conținutului primit.

Mai multe detalii și înscrieri găsiți pe micro-site-ul dedicat evenimentului precum și în acest scurt interviu cu Ravid Kuperberg - trainerul câștigătorilor de la Cannes.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related