Oana Chirilă, HerculaneProject: Ne dorim să creăm un precedent pentru regenerarea urbană a stațiunilor balneare cu un specific aparte

Oana Chirilă, HerculaneProject: Ne dorim să creăm un precedent pentru regenerarea urbană a stațiunilor balneare cu un specific aparte
Foto: Flavius Neamciuc, HerculaneProject, Martin Neagoe

HerculaneProject există deja de trei ani în interiorul unei comunități care nu mai spera la restaurarea Băilor Neptun. Deși sceptici la început față de planurile Asociației Locus în zonă, oamenii locului și autoritățile din Băile Herculane sprijină acum proiectul voluntarilor. Au înțeles faptul că organizația fondată și condusă de Oana Chirilă își aduce aportul și la cultura stațiunii, prin tururile de arhitectură și școlile de vară pentru studenți pe care le organizează.

”Nu au fost ușori primii trei ani, am avut parte de multe provocări și realizări, iar probabil cea mai importantă este aceasta: am reușit să coagulăm tineri voluntari, specialiști, comunitatea locală, sponsori, parteneri și foarte mulți donatori alături de noi. Ne dorim să creăm un precedent în ceea ce semnifică colaborarea publică-privată pentru a dezvolta sustenabil patrimoniul.” 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Line Agency

We are a New Age Marketing Agency. A team of awarded specialists in cross-disciplinary marketing with thorough experience and great credentials achieved in the biggest marketing practices in Romania, France and... vezi detalii »

Companii

Campanii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related