Societe Generale European Business Services se alătură TechHub Bucharest pentru a sprijini startup-urile din domeniul tehnologiei

Societe Generale European Business Services se alătură TechHub Bucharest pentru a sprijini startup-urile din domeniul tehnologiei

Societe Generale European Business Services se alătură TechHub Bucharest pentru a susține antreprenorii în tehnologie în dezvoltarea afacerilor pe care le construiesc. În urma parteneriatului, rezidenții și startup-urile din rețeaua TechHub Bucharest vor intra în contact cu mentori și specialiști de la Societe Generale European Business Services.

Antreprenorii vor avea acces la sesiuni de consultanță cu managementul de top din cadrul Societe Generale European Business Services alături de care vor putea discuta strategii de business și dezvoltare. Parteneriatul este un schimb reciproc de experiență și presupune și organizarea a trei evenimente cu subiecte din domeniul fintech. Evenimentele vor fi deschise comunității largi, iar detalii despre acestea vor fi comunicate pe site-ul spațiului de coworking.

Parteneriatul cu TechHub Bucharest face parte din strategia Societe Generale European Business Services de a încuraja colaborarea între startup-urile din România și companiile de profil financiar pentru a facilita dezvoltarea de noi tehnologii bancare. În cadrul acestui parteneriat, compania  își propune să lucreze foarte aproape de startup-urile din România pentru a testa tehnologii inovative precum inteligență artificială, machine learning și tehnologii de tip block chain. În plus, antreprenorii vor intra în contact cu managementul de top din cadrul companiei pentru a discuta despre strategiile lor de business și vor avea acces la informații despre piață și industria bancară.

Ne bucurăm să avem alături Societe Generale European Business Services, în calitate de parteneri, și să lucrăm împreună pentru dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din România. Startup-urile au o viteză și o putere incredibilă de execuție, însă lipsa de expertiză în anumite domenii, cum este cel financiar bancar, de exemplu, poate fi o barieră atunci când dezvolți produse globale, chiar dacă ai la bază o tehnologie inovativă și, poate, unică pe piață.

Împreună cu Societe Generale European Business Services vom oferi cât mai mult suport echipelor care folosesc tehnologii de blockchain, machine learning sau inteligență artificială, și nu numai, și care au nevoie de know-how de business de tip enterprise.”, a precizat Daniel Dragomir, CEO TechHub Bucharest.

Sesiunile de consultanță gratuită vor fi organizate la TechHub Bucharest, iar detalii despre înscrieri și invitați vor fi afișate pe site-ul spațiului de co-working bucharest.techhub.com.

Tot anul acesta, Grupul Societe Generale a lansat în București programul SG EBS Catalyst, un accelerator intern prin care echipe mixte, formate din angajați Societe Generale European Business Services și startup-uri care dezvoltă tehnologii financiar bancare lucrează împreună la dezvoltarea unui produs. Organizat într-un sistem de lucru de tip agile, programul durează 12 săptămâni și oferă startup-urilor participante posibilitatea de a încheia parteneriate de business cu Societe Generale European Business Services.

 

Oportunități de business între startup-uri și marile companii

Pentru a înțelege mai bine care sunt oportunitățile de business din industrie între startup-uri și marile companii din domeniul tehnologiei, TechHub Bucharest și Societe Generale European Business Services vor organiza mai multe evenimente care să aprofundeze acest subiect. Printre temele abordate vor fi și noile tehnologii care au luat amploare în domeniul financiar-bancar precum automatizarea de procese robotizata, audit robotizat, machine learning bazata pe inteligență artificială, analize de sentiment ale clienților și analize biometrice bazate pe voce.

TechHub Bucharest este singurul spațiu de coworking din București dedicat exclusiv antreprenorilor în tehnologie. Situat în centrul Capitalei, la kilometrul zero, spațiul găzduiește peste 120 de rezidenți și reunește o comunitate de mii de profesioniști și antreprenori în tech. Hub-ul este împărțit pe 4 etaje, trei etaje pentru coworking și un spațiu de evenimente. Anual, la TechHub Bucharest sunt organizate și găzduite peste 300 de evenimente dedicate antreprenorilor și profesioniștilor în tehnologie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related