IQOS World. Instalația concept care vorbește despre viitor la Romanian Design Week

IQOS World. Instalația concept care vorbește despre viitor la Romanian Design Week

Un viitor mai bun. Cu toții ne gândim la asta. Artiști, cercetători, designeri, oameni din toata lumea. E motto-ul sub care evoluează omenirea. Iar istoria ne-a demonstrat că viitorul e influențat de deciziile pe care avem curajul să le luăm în prezent și de schimbările pe care le generează în viitor, de noi perspective și de dialogurile inovatoare la intersecția dintre mai multe domenii. Aceasta este tema conversației pe care IQOS o propune prin intermediul instalației concept IQOS World în cadrul Romanian Design Week.

 

Un exercițiu de imaginație

Instalația IQOS World: O nouă perspectivă va putea fi văzută în perioada 11-20 septembrie la Combinatul Fondului Plastic din București și reprezintă dialogul vibrant dintre prezent și viitor, folosind designul și tehnologia pentru a deschide o conversație despre noi perspective. De altfel, intersecția benefică dintre spații și domenii diferite este demonstrată și de parteneriatul dintre Romanian Design Week și IQOS: două branduri pentru care inovația, designul și alegerile sustenabile definesc un viitor mai bun.

Instalația este gândită astfel încât să ofere o experiență suprarealistă vizitatorilor, prin regândirea spațiului fizic, a mixului de materiale, sunete sau lumini. Prin suprapunerea lor neobișnuită amintește oamenilor despre puterea alegerilor personale și despre cum acestea ne pot influența viitorul.

„Instalația realizată special pentru Romanian Design Week subliniază valorile brandului IQOS: știință, tehnologie și design. Am creat un univers senzorial ce provoacă vizitatorul la un exercițiu de imaginație despre cum arată un viitor mai bun și cum s-ar simți în acest viitor.

Viziunea companiei Philip Morris International este de a crea un viitor fără fum, în care produse precum IQOS, care sunt o alegere mai bună decât continuarea fumatului, vor înlocui țigaretele obișnuite. Această viziune a stat la baza instalației IQOS World. Instalația IQOS World este pentru noi și un mod de a celebra o decizie istorică a agenției guvernamentale americane FDA, decizie prin care s-a autorizat recent comercializarea în Statele Unite ale Americii a IQOS ca un produs din tutun cu risc modificat.”, spune Ruxandra Pașca, Development Director, Philip Morris România.


IQOS World @ Romanian Design Week

 

Design creativ pentru o lume mai bună

Ediția din 2020 a Romanian Design Week 2020 este specială și se desfășoară sub umbrela schimbării. CHANGE 2.0, tema anunțată încă de la începutul anului, a fost actualizată cu proiectele și inițiativele industriilor creative în perioada pandemiei. Evenimentul își propune să sublinieze rolul esențial al designului în proiectarea unui viitor mai bun, într-o perioadă în care avem nevoie mai mult ca niciodata de creativitate.

Creativitatea hrănește schimbarea, arta o declanșează, iar designul are rolul de a transforma aceste perspective noi în realitate, într-un viitor sustenabil. Instalația IQOS World vine să ne amintească cât de importantă este intersecția domeniilor creative și dialogul dintre artă, știință și inovație.

„Implicarea IQOS în ediția de anul acesta a Romanian Design Week ne bucură și ne onorează, în același timp. Având în vedere tema acestei ediții – CHANGE, consider că nu puteam găsi un partener de dialog mai potrivit decât acesta, recunoscut deja pentru implicarea în industria creativă și care are în ADN orientarea spre inovare, tehnologie, design și construirea unor comunități capabile să genereze schimbare”, a declarat Andrei Borțun, fondator Romanian Design Week.

Așa că, între 11-20 septembrie, puteți vizita expoziția centrală și instalația IQOS World: O nouă perspectivă din cadrul Romanian Design Week, la Combinatul Fondului Plastic București.

Nu este, însă, singurul spațiu de expoziții al evenimentului. Între 13 și 20 septembrie, puteti descoperi în spațiul Qreator by IQOS, în cadrul Design Flags, o serie de șapte expoziții prezentate în premieră în România. Evenimentul va fi organizat ținând cont de distanțarea socială și de toate regulile și recomandările valabile la momentul respectiv. Accesul pentru vizitarea IQOS World și Design Flags este permis exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

Chiar dacă vara a trecut, prin design si creativitate ne putem continua călătoriile și descoperi noi perspective. Iar IQOS și Romanian Design Week propun o experientă memorabiliă pentru începutul toamnei lui 2020.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Sectiune



Branded


Related